Τρίτη 5 Δεκεμβρίου 2023

.....σφηνάκια

 - Άρχισαν τα όργανα εδώ και μέρες και ο καθένας λέει αυτά που θέλει να περάσει, για να ετοιμάσει το έδαφος, στο θέμα της απόφασης των δημάρχων για να ορίσουν αντιδημάρχους κλπ. Είναι για γέλια το να κάνουν κάποιοι διαχωρισμό μεταξύ νέων και παλιών. Αν με αυτά τα κριτήρια γίνουν οι επιλογές, τότε είμαστε.... για κλάματα.

- Εμείς έχουμε ξεκάθαρη θέση στο θέμα αυτό και δεν την αλλάζουμε. Οι δήμαρχοι θα πρέπει να αξιολογήσουν σωστά την προσφορά όλων των εκλεγμένων συμβούλων και το κυριότερο να μην υποκύψουν σε πιέσεις, αυτών που ούτε λίγο ούτε πολύ είναι υποστηρικτές του "να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα"!!!

- Εκτός από τον Δήμο Ερέτριας και τον Δήμο Σκύρου, σε όλους τους άλλους δήμους της Εύβοιας εκλέχθηκαν οι ίδιες παρατάξεις που διοικούν μέχρι σήμερα. Δήμαρχο αλλάζει και ο Δήμος Κύμης Αλιβερίου, αλλά ο κ. Μπαράκος ήταν μέλος της απερχόμενης διοίκησης. Έχουν όλοι δηλαδή εμπειρία και γνωρίζουν καλά, τι πρέπει να κάνουν για να μην δημιουργηθούν προβλήματα.

- Στον Δήμο Χαλκιδέων η δήμαρχος Έλενα Βάκα, είμαστε σίγουροι πως δεν θα κάνει λάθη, αφού έχει χρόνια στον χώρο της αυτοδιοίκησης και ξέρει να κρατά το τιμόνι, κοιτάζοντας και προς το μέλλον και όχι μόνο στο σήμερα.