Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου 2023

Καλημέρα


 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Ο καθένας μας βλέπει την όλη κατάσταση και την βιώνει με τον δικό του τρόπο και όχι όπως άλλοι θέλουν να του επιβάλλουν να την δει. Ακούμε και διαβάζουμε καθημερινά να μιλούν για το κόστος του Χριστουγεννιάτικου τραπεζιού και ειδικά για την τιμή στα μελομακάρονα και.... τους κουραμπιέδες.

- Για ποια μελομακάρονα και ποιους κουραμπιέδες συζητάμε; Για τα παραδοσιακά ή γι΄ αυτά που έχουν και κάτι άλλο εσωτερικά ή εξωτερικά; θα μιλήσουμε ξεκάθαρα. Αν δεν τρέξεις να αγοράσεις ότι σου σερβίρουν, στην τιμή που στο σερβίρουν τότε είναι βέβαιο πως και τα ζαχαροπλαστεία θα μαζέψουν τις τιμές.

- Και κάτι ακόμη. Δεν είναι κακό να βάλουμε τα χεράκια μας και να ψήσουμε στην κουζίνα μας μελομακάρονα και κουραμπιέδες, που θα έχουμε φτιάξει με τα χεράκια μας, ώστε και "το σπίτι να μυρίσει" όπως έλεγαν και οι πρόγονοί μας. Καλά Χριστούγεννα και οικογενειακά.

- Είχαμε και την προτελευταία συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, για το 2023 και ουσιαστικά  πλέον θα συνεδριάσει και πάλι το 2024 με την νέα του σύνθεση. Ακούσθηκαν πάλι πολλά και διάφορα και φάνηκε πως κάποιοι ούτε καν κατάλαβαν πως είχαμε εκλογές και είχαμε και ένα πολύ τιμητικό αποτέλεσμα, για την παράταξη του Περιφερειάρχη κυρίου Φάνη Σπανού.

- Δεν περιμένουμε πλέον τίποτα από κανέναν αυτοδιοικητικό και δεν θέλουμε να έχουμε καμία εξάρτηση εμείς από αυτούς κι αυτοί από εμάς. Τους ευχόμαστε Καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένα.