Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2023

....ψάχνουν τρύπα

 - Φυσικά και θα σχολιάζουμε και θα ασκούμε κριτική στα όσα κάποιοι επιχειρούν και θέλουν να πετύχουν για τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ.
Οι γνωστοί άγνωστοι που για πολλά χρόνια έμμεσα ή άμεσα διοικούσαν τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και τον οδήγησαν στην διάλυση, τώρα προσπαθούν με κάθε τρόπο να μπούνε και πάλι από το παράθυρο στα διοικητικά, παριστάνοντας τους Χαλκιδάρες.
Δηλώνουν πως θέλουν να βοηθήσουν, αλλά δεν βάζουν το.... χέρι στην δική τους τσέπη.
Θέλουν να εξασφαλίσουν το οκ της διοίκησης για να πάρουν χρήματα από άλλους και προφανώς κάποια από αυτά να φτάσουν και στον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ.
Ο πρόεδρος κύριος Τσαλιαγκός και το διοικητικό συμβούλιο της ομάδας, δεν έχει προχωρήσει σε κάποια ανακοίνωση, ώστε να αποκλείσει από κάποιους το δικαίωμα να "μαζεύουν" χρήματα στο όνομα του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ, χωρίς παραστατικά και μη νόμιμα.
Όποιος θέλει να βοηθήσει τον σύλλογο, έχει χίλιους τρόπους και δεν θα χρειασθεί να εμπλακούν στα πόδια της διοίκησης, αυτοί οι οποίοι κατέστρεψαν τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και τον κατέστησαν αναξιόπιστο.
Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ το μόνο που θα χρειαστεί, είναι να ξαναγίνει αξιόπιστος προς όλους και να μείνει μακρυά από αυτούς που πάντα δηλώνουν πως θέλουν να βοηθήσουν.
Η δική τους βοήθεια κατέστρεψε την ομάδα.
Κύριοι της διοίκησης, κρατήστε την στάση που πρέπει. 
Δεν υποσχεθήκατε τίποτα και ήσασταν ξεκάθαροι.
Προχωρήστε μόνοι σας και αν κάποιος θέλει να βοηθήσει, ας βάλει το χέρι στην τσέπη, χωρίς να απαιτεί να μπει από το παράθυρο στα διοικητικά.