Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου 2023

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Με την κακία σας θα μείνετε κάποιες κυρίες και κάποιοι κύριοι, οι οποίοι βρίζουν και συκοφαντούν όποιον δεν συμφωνεί μαζί τους. Ας το καταλάβουν επιτέλους. Δεν πείθουν κανέναν και αυτό το διαπίστωσαν πολλές φορές. Αφού όμως δεν θέλουν να καταλάβουν, τότε θα πρέπει να μας πούνε, γιατί τρέχουν και ....γλείφουν το απόγευμα εκεί που το πρωί φτύνουν.

- Εμείς συνεχίζουμε και δεν θα σταματήσουμε να ασκούμε κριτική και να σχολιάζουμε, τα όσα συμβαίνουν. Αυτοί οι οποίοι κάνουν λάστιχο ένα θέμα για να έχουνε να λένε, όχι μόνο δεν βοηθούν, αλλά εκθέτουν και αυτούς οι οποίοι θέλουν να λυθούν τα προβλήματα, τα οποία έχουν να κάνουν με παιδιά.

- Το μόνο που απομένει τώρα, είναι να μάθουμε, αν ο επίσημος παπαγάλος του ραδιοφωνατζή, θα πάρει και δώρο Χριστουγέννων!!!  Μπορεί να θυμώνετε κύριε, αλλά δεν φταίμε εμείς. Έχετε κάθε δικαίωμα να βγαίνετε ο ίδιος σε εφημερίδες, ραδιόφωνα και τηλεοπτικές εκπομπές, για να μαθαίνει και ο κόσμος, αλλά δεν είναι σωστό με πλάγιο τρόπο να μεταφέρετε τα όσα συζητούν φορείς και με παραποίηση. Αν έχετε κάτι να πείτε να βγαίνετε επίσημα και να το λέτε.

- Τελικά τι έγινε με το επικίνδυνο εργοστάσιο που θα είχαμε κάπου εκεί στον Βατώντα; Τι έγινε και το θέμα δεν παίζει πλέον στα ΜΜΕ; Είναι αλήθεια πως είχαμε λαδάκι , στις ακρίβειας τον καιρό;

- Το θέμα της αποκομιδής των σκουπιδιών από τους δρόμους και γενικότερα η καθαριότητα σε όλες τις δημοτικές ενότητες του Δήμου Χαλκιδέων, δεν είναι κάτι το απλό και το εύκολο. Μπορεί όλοι να θέλουν, αλλά πρέπει ο τομέας αυτός να οργανωθεί πολύ καλύτερα, ώστε οι δημότες να μην αισθάνονται Β΄ Κατηγορίας. Η σημερινή Δημοτική αρχή είχε 4 χρόνια και γνωρίζει πλέον πολύ καλά το πρόβλημα που υπάρχει.

- Δεν υπάρχουν λοιπόν δικαιολογίες και κανείς δεν πρέπει να λέει πως ο δήμος δεν έχει προσωπικό. Αυτό δεν αφορά τους δημότες. Οι δημότες πληρώνουν ανταποδοτικά τέλη και απαιτούν να έχουν καθαρό τον δρόμο τους, καθαρή την πλατεία καθαρή την γειτονιά τους.

- Η δήμαρχος κυρία Βάκα, γνωρίζει το πρόβλημα και γνωρίζει και τα παράπονα των δημοτών. Πριν πάμε λοιπόν στην νέα Δημοτική περίοδο, να μάθει ο κάθε δημότης το σχέδιο δράσης στον τομέα καθαριότητας σε όλες τις δημοτικές ενότητες και επιτέλους να μην αποφασίζει ο εκάστοτε αντιδήμαρχος της δημοτικής ενότητας. Το προσωπικό, τα οχήματα, οι υπηρεσίες και η όλη οργάνωση να βγαίνει από έναν αντιδήμαρχο και οι υπόλοιποι να επιβλέπουν.