Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2023

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα, καλό Σαββατοκύριακο και να είσθε καλά στην υγεία σας. Επειδή κάνουμε μια μεγάλη προσπάθεια, ώστε να βρεθούν άτομα τα οποία θα μπορέσουν να παρουσιάσουν ραδιοτηλεοπτικές εκπομπές από τον Φεβρουάριο και μετά, να ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα, για να μην υπάρχουν.... παρεξηγήσεις.

- Φυσικά τα άτομα αυτά θα πρέπει να έχουν αποφασιστικότητα  και θέληση και σε καμία περίπτωση, να μην έχουν εξαρτήσεις πολιτικές, παραταξιακές κλπ. Αυτό δεν το διαπραγματευόμαστε. Το ρεπορτάζ θα είναι ρεπορτάζ και θα παίζει είτε αρέσει σε γνωστούς και φίλους, είτε δεν αρέσει.

- Δεν βιαζόμαστε και δεν θα κάνουμε εκπτώσεις στην επιλογή των προσώπων. Είναι άλλο η παραγωγή μιας εκπομπής και άλλο η παρουσίασή της. Ο παρουσιαστής ή η παρουσιάστρια μιας εκπομπής, τα έχει όλα έτοιμα και απλά παρουσιάζει τα θέματα και δίνει τον λόγο σε εμπλεκόμενους για να δίνουν απαντήσεις.

- Αυτά δεν τα μαθαίνει κανείς από την μια μέρα στην άλλη και θα είμαστε δίπλα στα πρόσωπα που θα τους ανατεθεί κάποια εκπομπή και σιγά σιγά θα γίνουν καλύτεροι.

- Επειδή έχουμε και τις τρικλοποδιές, ώστε να μας κλείσουν τον δρόμο και να μην μπορέσουμε να ξεκινήσουμε, την όλη προσπάθεια, θα στείλουμε το δικό μας μήνυμα. Προσπαθήστε όσο θέλετε. Εμείς έχουμε εναλλακτικές κι αν χρειαστεί θα τις χρησιμοποιήσουμε αν χρειαστεί.

- Αναστάτωση έχει προκληθεί στην ΔΕΥΑ Χαλκίδας και σε όλες τις ΔΕΥΑ της χώρας, αφού κυκλοφόρησαν διάφορα σενάρια, τα οποία θέλουν όλες οι ΔΕΥΑ ανά Περιφέρεια, να ενταχθούν σε έναν φορέα.

- Για να γράφουμε αλήθειες, θα πρέπει να σημειώσουμε πως οι περισσότερες ΔΕΥΑ έχουν απίστευτα χρέη προς την ΔΕΗ και όχι μόνο. Το γιατί έφτασαν σε αυτά τα χρέη, θέλει πολύ συζήτηση γιατί μιλάμε για κακή διαχείριση και δεν ισχύει αυτό που λένε πως έχουν χρέη γιατί δεν ήθελαν να αυξήσουν τα τέλη ύδρευσης για να μην επιβαρύνουν τους δημότες.

- Κυρίες και κύριοι των διοικήσεων των ΔΕΥΑ, οι δημότες που πληρώνουν, πληρώνουν πολλά και ούτε νερό ποιοτικό έχουν, αλλά δεν είναι λίγες οι φορές που δεν έχουν καθόλου νερό.