Κυριακή 30 Μαΐου 2010

ΚΑΤΣΟΥΡΑΝΗΣ

«Για μένα σημαίνει τα πάντα»

«Παράσημο η συμμετοχή της Εθνικής στο Μουντιάλ»
δήλωσε ο Κατσουράνης

Ως παράσημο για την εθνική ομάδα και το ελληνικό ποδόσφαιρο, χαρακτήρισε τη συμμετοχή της Ελλάδας στο Μουντιάλ, ο Κώστας Κατσουράνης. Ο διεθνής μέσος του Παναθηναϊκού, αναφέρθηκε στην ανετοιμότητα του ίδιου και των συμπαικτών του στο.....
 πρώτο παιχνίδι απέναντι στη Βόρεια Κορέα ενώ τόνισε πως στην πρεμιέρα τα πράγματα θα είναι καλύτερα.
Οι δηλώσεις του, ξεκίνησαν από την αντιμετώπιση της ομάδας από τα ΜΜΕ. «Παίζουμε για την Ελλάδα, την Εθνική και την οικογένειά μας. Πηγαίνουμε στην γιορτή του Μουντιάλ, εκπροσωπώντας την χώρα μας.
»Τα ΜΜΕ θα κρίνουν το πότε θα ασχοληθούν μαζί μας. Η προετοιμασία είναι τέλεια. Εχουμε πράγματα, που μας έλλειπαν άλλες φορές. Πήραμε το Euro το 2004, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως θα προκριθούμε εύκολα.
»Πλέον έχουμε ανέσεις και πράγματα που έχουν και οι άλλες ομάδες. Πλέον είμαστε μία πεντάδα παικτών με εμπειρία (Χαλκιάς, Καραγκούνης, Κατσουράνης, Σεϊταρίδης, Χαριστέας). Εχουμε αναλάβει τον ρόλο να εξηγήσουμε στους υπόλοιπους τι σημαίνει Εθνική ομάδα.
»Ολοι μας δουλεύουμε πολύ καλά για να είμαστε έτοιμοι στην πρεμιέρα. Πιστεύω ότι είμαστε σε πιο καλό επίπεδο. Με την Βόρεια Κορέα ήμασταν πιασμένοι.
»Την Τετάρτη παίζουμε με έναν σκληρό αντίπαλο και θα είναι ένα καλό τεστ. Το φιλικό με την Βόρεια Κορέα θα μας βοηθήσει πολύ. Πήραμε μία άποψη για το ασιατικό ποδόσφαιρο, που έχει παίκτες, που παίζουν γρήγορα.