Κυριακή 30 Μαΐου 2010

Πιέσεις στον Θανάση για να αναλάβει την προεδρία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός

Είναι το άτομο
κοινής αποδοχής


Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος φαντάζει ως το μοναδικό άτομο που μπορεί να αναλάβει την προεδρία του Παναθηναϊκού τη δεδομένη στιγμή. Η κλεψύδρα... αδειάζει, ενόψει του διοικητικού συμβουλίου της Τετάρτης και όλοι συμφωνούν ότι μόνο ο Θανάσης μπορεί να ......
αποτελέσει το πρόσωπο κοινής αποδοχής για τον προεδρικό θώκο των «πρασίνων».
Ο Γιάννης Βαρδινογιάννης, αλλά και οι υπόλοιποι μέτοχοι εξακολουθούν να τον πιέζουν, παρά το γεγονός ότι ο ίδιος επιμένει να αρνείται τη θέση και ουσιαστικά παραπέμπει στα όσα δήλωσε μετά το διοικητικό συμβούλιο της Παρασκευής, ότι δεν τον ενδιαφέρει η προεδρία.
Ενα άλλο σενάριο αναφέρει ότι είναι πιθανόν και ο Νικόλας Πατέρας να επικοινωνήσει με το διοικητικό ηγέτη της ΚΑΕ και να του ζητήσει προσωπικά να αναλάβει την προεδρία. Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος είχε υπογραμμίσει ότι για λόγους ηθικής τάξεως απέναντι στον παραιτηθέντα πρόεδρο δεν θέλει να αναλάβει τη θέση. Ισως, λοιπόν, ένα τηλεφώνημα από τον Πατέρα να αλλάξει άρδην την κατάσταση.
Στο μεταξύ πληροφορίες αναφέρουν ότι ίσως πραγματοποιηθεί μια νέα συνάντηση μεταξύ του Τζίγκερ και του Πατέρα, μήπως και γεφυρωθούν οι διαφορές μεταξύ τους. Ο μεγαλομέτοχος του Παναθηναϊκού επιμένει για μια πολιτική λιτότητας με αλλαγές σε αρκετά πρόσωπα (π.χ. Αντωνίου), ενώ από την μεριά του ο Πατέρας πιστεύει ότι δεν πρέπει να πέσει πολύ το μεταγραφικό μπάτζετ, καθώς κάτι τέτοιο θα επηρεάσει τη λειτουργία της ομάδας. Πάντως θεωρείται δύσκολο να βρεθεί σημείο επαφής ανάμεσα στους δύο άνδρες.