Κυριακή 30 Μαΐου 2010

Οι Πολωνοί στέλνουν τον Πέτζκο στον Παναθηναϊκό

Ο δεξιός χαφ
της Λεχ Πόζναν


Μέσα σε όλη τη διοικητική κρίση που έχει ξεσπάσει στον Παναθηναϊκό έρχεται μια είδηση από την Πολωνία, η οποία αναφέρει πως οι «πράσινοι» έχουν συμφωνήσει έναντι 500.000 ευρώ με την Λεχ Πόζναν για την απόκτηση του 25χρονου δεξιού χαφ Σλάβομιρ Πέτζκο!
Τώρα, ποιός έχει συμφωνήσει από πλευράς «Τριφυλλιού» με τους.....
 Πολωνούς είναι ένα ζήτημα, από τη στιγμή που ο Παναθηναϊκούς είναι ακέφαλος διοικητικά.
Συγκεκριμένα, στην κυριακάτικη αθλητική εκπομπή «Football Cafe» της πολωνικής τηλεόρασης, ο δημοσιογράφος Ματέους Μπόρεκ ανέφερε ότι έχει... αποκλειστικές πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες, ο Παναθηναϊκός έφτασε σε συμφωνία με τη Λεχ Πόζναν για την απόκτηση του Σλάβομιρ Πέτζκο έναντι 500.000 ευρώ.
Για τον 25χρονο άσο της πρωταθλήτριας Πολωνίας έχουν δείξει έντονο ενδιαφέρον η Βόλφσμπουργκ, η Γαλατάσαραϊ και η Φενέρμπαχτσε, όμως ο Παναθηναϊκός φαίνεται να κινήθηκε γρηγορότερα και να έκλεισε τον ποδοσφαιριστή, σύμφωνα πάντα με τα όσα υποστήριξε, βάσει του ρεπορτάζ του, ο δημοσιογράφος της εν λόγω εκπομπής.
Η Λεχ Πόζναν δεν επιβεβαίωνε την είδηση, ενώ στον Παναθηναϊκό έχουν να ασχοληθούν με σοβαρότερα πράγματα, όπως ποιός θα αναλάβει πρόεδρος της ομάδας, από το να διαψεύσουν ή όχι το εν λόγω σενάριο.