Δευτέρα 18 Μαρτίου 2019

Καλημέρα

Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και καλή εβδομάδα να έχετε.

- Φουντώνουν οι αντιπαραθέσεις για τις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές και να δούμε μέχρι που θα το πάνε, ιδιαίτερα οι υποψήφιοι οι οποίοι έχουν γίνει σταρ μέσα από το fb. Σε λίγο θα μας τραγουδάνε το "πειράζει που είμαι μεγάλη φίρμα;" το οποίο είχε τραγουδήσει χρόνια πριν ο Γιάννης Φλωρινιώτης. Τώρα είναι της μόδας και τα βιντεάκια τα οποία προωθούν μικροί και μεγάλοι. Κυρίες και κύριοι υποψήφιοι να δημιουργήσετε ένα σωματείο μετά τις εκλογές με επωνυμία "οι αποτυχόντες υποψήφιοι του fb"!!!!

- Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ έχασε, αλλά ο αγαπητός ραδιοφωνατζής και Χαλκιδάρας Γιάννης .....
το βρήκε!!! Όχι δεν έχασε κάτι, αλλά διαπίστωσε πως οι ποδοσφαιριστές δεν είχαν πάθος, δεν είχαν την φλόγα και την δίψα σ΄ αυτόν τον σημαντικό αγώνα για τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ!!! Γιάννη μου το μαντήλι σου, που λέει και το άσμα. Ούτε κουβέντα για τους διοικούντες; Ούτε κουβέντα γι΄ αυτούς που απαξίωσαν την ομάδα; Ευτυχώς που βγήκε ο Γιώργος, ο άλλος ραδιοφωνατζής συνάδελφό σου και κάλυψε κάπως το θέμα, γιατί έχεις εκτεθεί πολύ Γιάννηηηηηηηη!!!!

- Το ακούσαμε κι αυτό. Ο δήμαρχος κύριος Παγώνης υποσχέθηκε λέει χρήματα στον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ αλλά ακόμη τίποτα!!! Κυρίες και κύριοι ο δήμαρχος κ. Παγώνης προσέχει πολύ, γιατί βρισκόμαστε σε προεκλογική περίοδο και "κάποιους τρόπους" τους αποφεύγει!!! Μπορεί να σας υποσχέθηκε, αλλά....

- Τι μπελά βρήκαμε με τον Δήμο Διρφύων Μεσσαπίων; Δεν μας φτάνει το θέμα με την ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ προέκυψε και το θέμα με το περιβάλλον και την μόλυνση από διάφορες επιχειρήσεις, αλλά όλως περιέργως αφήνουν όλοι την ΛΑΡΚΟ έξω από την μόλυνση. Ο δήμαρχος τι λέει για το θέμα; Φυσικά δεν φταίει μόνο αυτός, αλλά τώρα αυτός είναι δήμαρχος και πρέπει να πει τι έκανε.

- Πολύ σιωπή και μεγάλη ηρεμία επικρατεί στο θέμα των Περιφερειακών Εκλογών. Στο τέλος θα μας πάρει ο ύπνος και θα βλέπουμε τους υποψηφίους στα όνειρά μας. Ο Φάνης Σπανός πάντως έχει κερδίσει την μάχη της επικοινωνίας, αφού ακόμη κι αυτοί που έλεγαν από τις ραδιοφωνικές τους εκπομπές, πως ο Φάνης είναι παιδί, ο Φάνης δεν μπορεί να κλείσει ψηφοδέλτιο, πως του Φάνη του κλείνουνε τις πόρτες σήμερα λένε τα καλύτερα!!!! Καλημέρα Φάνη και καλή δύναμη.