Τετάρτη 20 Μαρτίου 2019

Καλημέρα

Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε όλοι καλά.
- Να ευχηθούμε καλή επιτυχία στα παιδιά της Κ16 της ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ τα οποία σε λίγη ώρα θα ξεκινήσουν το ταξίδι μέχρι το γήπεδο της ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ όπου θ΄ αντιμετωπίσουν στις 14:30 την αντίστοιχη Κ16 της ΕΠΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ .

- Σήμερα έχουμε τον αναβληθέντα αγώνα της Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ μεταξύ ΑΟ ΜΑΚΡΥΚΑΠΑΣ- ΟΛΥΜΠΟΥ ΓΥΜΝΟΥ. Μεγάλης βαθμολογικής σημασίας ο αγώνας και ευχόμαστε όλα να είναι ήρεμα, με μια άψογη διαιτησία και οι ομάδες να φύγουν αγκαλιασμένες....
από το γήπεδο.

- Υπάρχουν και αγώνες για τον 2ο 'όμιλο της Β΄ κατηγορίας, οπότε μπορείτε να πάτε σε κάποιο γήπεδο να δείτε μπαλίτσα.

- Έφεση κατέθεσε η ομάδα της Ενωσης Ιστιαίας στην ΕΠΟ για την απόφαση της ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ με την οποία τιμωρήθηκε. Το θέμα είναι πως η ΕΝΩΣΗ ΙΣΤΙΑΙΑΣ κατέθεσε εκπρόθεσμα το παράβολο για την ένσταση στην ΕΠΣΕ και κακώς η Πειθαρχική της ΕΠΣΕ συζήτηση την ένσταση. Τώρα έκανε έφεση αλλά ενώ παρέλαβε την απόφαση της ΕΠΣΕ δεν έκανε την έφεση μέσα στις προθεσμίες αλλά πάλι εκπρόθεσμα!!!

- Έφεση κατά της απόφασης της ΕΠΣΕ κατέθεσε στην ΕΠΟ και ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ ΝΕΟΥ ΠΥΡΓΟΥ και προφανώς θα πάει να πει πως όταν ρίχνουμε γροθιά στον διαιτητή, θα πρέπει να μας χειροκροτούν!!!!!

- Αλήθεια οι εξυγιαντές της ΕΠΟ θα δικαιώσουν αυτούς που χρησιμοποιούν βία; Θα φτάσουν μέχρι αυτό το σημείο; Φαίνεται πάντως πως στην Βόρεια Εύβοια έχουν μεταφέρει την βία και στα δημοτικά συμβούλια, αφού μόλις προχθές διέκοψαν την συνεδρίαση!!!!

- Τα γράψαμε για το θέμα με την ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ, γιατί δεν ανεχόμαστε να προσπαθούν κάποιοι να παίξουν παιχνιδάκια τις πλάτες μας και να μην βρίσκουν την δύναμη να ζητούν μία συγνώμη. Θα κριθούν και αυτοί.

- Ο κ. Στούπας δήλωσε έτοιμος στα επόμενα χρόνια να φέρει στον ΗΡΑΚΛΗ Ψαχνών προπονητή ο οποίος έλεγε όχι τα τελευταία χρόνια, αλλά τώρα η πρόταση θα είναι για να πει ΝΑΙ αφού 5 χορηγοί θα πληρώνουν για 5 χρόνια τον προπονητή. Δεν συμφωνεί ο κ. Γκαλούφας αλλά ο κ. Στούπας πιστεύει πως θα τον πείσει!!!!!