Τρίτη 19 Μαρτίου 2019

Καλημέρα στην Μακρυκάπα και στον Νίκο Κιαπέκο

Μας κούρασε το θέμα με τον ΑΟ ΜΑΚΡΥΚΑΠΑΣ την διοίκηση της ομάδας και τον Νίκο Κιαπέκο και πρέπει να γράψουμε κάποια πράγματα, ώστε να βάλουμε τέλος σ΄ αυτό το σήριαλ και στα ψέματα που κυκλοφορούν.
Ξεκινώ από αυτό που λέει ο λαός. "Κοντά στον βασιλικό, ποτίζεται και η γλάστρα".
Στην ομάδα της Μακρυκάπας όπως ξαναγράψαμε έχουμε μια συμπάθεια και αυτό το έχουμε αποδείξει. Ιδιαίτερη αδυναμία είχαμε στον κύριο Νίκο Κιαπέκο, όχι γιατί ήμασταν φίλοι του, αλλά επειδή εκτιμούμε έναν άνθρωπο που είναι φίλος του και είναι πάντα...
δίπλα του. Αυτό το σταματάμε εδώ.
Δεν περιμέναμε ποτέ να ρίχνει ευθύνες ο Νίκος Κιαπέκος σε μέλη του ΔΣ της ομάδας και να τους κατηγορεί πως δίνουν πληροφορίες για τα θέματα της Μακρυκάπας σ΄ εμάς!!!!!
Νίκο συγνώμη, αλλά δεν πας καλά. Μιλούσαμε μαζί καθημερινά και για τα πάντα.
Τι ανάγκη είχαμε να χρησιμοποιήσουμε άλλους ανθρώπους;
Νίκο ξέραμε τα πάντα από εσένα τον ίδιο και όχι από άλλους.
Για το θέμα του ποδοσφαιριστή Γκίκα και τον τραυματισμό του, επίσης ξέραμε τα πάντα, αφού του λέγατε ψέματα και οι γονείς του και συγγενείς του έψαχναν να δούνε τι θα κάνουνε. Έλεγες πως το θέμα θα λυνόταν αφού είχε μεσολαβήσει ο κύριος Τζαφέρος, φίλος του κυρίου Ψαθά και μέσα από το γραφείο του Σίμου Κεδίκογλου θα έλυνε το πρόβλημα και το παιδί θα έκανε την επέμβαση που χρειαζόταν. Σ΄εμένα  τηλεφώνησες  Νίκο και με διαβεβαίωσες πως το θέμα θα τελείωνε σε λίγες μέρες. Νίκο δεν ήταν αλήθεια αυτά. Το παιδί και την οικογένειά του το κοροϊδέψατε.
Ευτυχώς στην συνέχεια μεσολάβησε ο πρόεδρος κύριος Τσοκάνης, στον οποίο είχατε πει, σύμφωνα με τον ίδιο, να μην ανακατευθεί και πήγε στον κύριο Κώστα Μαρκόπουλο ο οποίος και μεσολάβησε και έλυσε το πρόβλημα του ποδοσφαιριστή.
Αγαπητέ Νίκο, η πλατεία των Ψαχνών βγάζει πάντα ειδήσεις και όχι η πλατεία της Μακρυκάπας.
Μπέρδεψες μια κυρία του ΔΣ την οποία δεν την γνωρίζουμε, αφού την κατηγόρησες πως μας λέει τα πάντα. Ζητάμε συγνώμη από την κυρία και θα φροντίσουμε να την γνωρίσουμε όπως και τα υπόλοιπα μέλη του ΔΣ με τα οποία δεν έχουμε κανένα απολύτως πρόβλημα και δεν γνωριζόμαστε.
Νίκο στην πλατεία των Ψαχνών έλεγες τώρα πρόσφατα, πως "έφαγες" τον πρόεδρο κύριο Τσοκάνη και πως "θα φας" και την κυρία η οποία είναι μέλος του ΔΣ, επειδή δεν συμφωνεί μαζί σου!!!!
Αγαπητέ Νίκο, εσύ είπες πως σε παρακαλάει ο κ. Στούπας να πας προπονητής στον ΗΡΑΚΛΗ ΨΑΧΝΩΝ αλλά εσύ δεν πας γιατί ο Στούπας είναι ..............!! Σε ποιους τα είπες αυτά θα το πούμε όταν θα συναντηθούμε με τα μέλη του ΔΣ της Μακρυκάπας. Αν είναι ψέματα αυτά, ας αναλάβουν τις ευθύνες τους αυτοί που μας τα είπανε.
Νίκο κάτι συμβαίνει. κάτι δεν πάει καλά. Στα γραφεία Στούπα, Παπακωνσταντίνου και Ψαθά, είσαι καθημερινά και αυτό είναι γνωστό. Γιατί όμως μιλάς άσχημα για τον Παπακωνσταντίνου και τον Στούπα; Αυτό δεν το λέμε εμείς, αλλά οι ίδιοι.
Αυτό Νίκο μας δεν μπορείς να το διαψεύσεις. 
Γιατί όλα αυτά Νίκο; 
Αλήθεια, θέλησες να παίξεις και στην πολιτική και είσαι εναντίον μας για να στηρίξεις τους φίλους σου Ψαθά και Τζαφέρο; Καλά κάνεις και να συνεχίσεις την στήριξη, αλλά έκανες μεγάλο λάθος που "έπαιξες" μαζί μας και που έκανες ένα χωριό άνω - κάτω.
Αγαπητέ Νίκο, ξέρεις την εκτίμηση που έχουμε στον κύριο Κυριάκο Καλυβίτη και πόσο αυτός ο άνθρωπος  "σε πήρε από το χέρι" και έκανε τα πάντα για σένα. Όταν άλλαξες συμπεριφορά απέναντι στον κύριο Καλυβίτη, είπαμε πως αφού συμπεριφέρθηκε έτσι στον άνθρωπο που τον βοήθησε, γιατί να είναι εντάξει απέναντί μας;;;;;; 
Αγαπητέ Νίκο, ο ΑΟ ΜΑΚΡΥΚΑΠΑΣ είναι ομάδα του χωριού της Μακρυκάπας και ανήκει σε όλους τους κατοίκους. Οι διοικούντες την ομάδα είναι άνθρωποι του χωριού και είναι ντροπή να δέχονται τον διασυρμό τους. Σε μια ομάδα, η διοίκηση είναι διοίκηση, ο προπονητής προπονητής, οι ποδοσφαιριστές ποδοσφαιριστές και οι φίλαθλοι φίλαθλοι.
Αγωνιστικά δεν θα σχολιάσουμε κάτι. Η ομάδα όσο ίσχυαν όλα αυτά πήγαινε καλά. Από τότε που ανέλαβες να είσαι τα πάντα εσύ η ομάδα από τα ψηλά πήγε στα χαμηλά. Τυχαίο;
Όχι βέβαια.
Σταματάμε εδώ και τα υπόλοιπα θα τα πούμε πρόσωπο με πρόσωπο στην Μακρυκάπα, γιατί εμείς δεν έχουμε να κρύψουμε κάτι.