Σάββατο 23 Μαρτίου 2019

Η επόμενη μέρα για τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ

Αρέσει δεν αρέσει για τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ θα υπάρξει επόμενη μέρα, με την προϋπόθεση να μην έχουν ούτε καν οπτική επαφή, αυτοί που την απαξίωσαν.
Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ θα ξεκινήσει μια νέα πορεία, μακριά από εξαρτήσεις και σκύψιμο του κεφαλιού.
Η Δημοτική αρχή Παγώνη "έφτυσε" την ομάδα και αυτό το ξέρουν και οι πέτρες.
Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ δεν προσκυνάει κανέναν. Τον έριξαν στο τοπικό αυτοί ....
οι οποίοι τον διοικούν όχι μόνο σήμερα αλλά τα τελευταία χρόνια.
Πρόταση και λύση υπάρχει αλλά πρώτα θα φύγουν ΟΛΟΙ.
Ας ξεκινήσει η ομάδα από το τοπικό. Σε μια 5ετία η ομάδα θα είναι σε επαγγελματική κατηγορία.
Έδρα της ομάδας είναι το Στάδιο Χαλκίδας, αλλά όλα θα εξαρτηθούν από το ποιος θα είναι ο επόμενος δήμαρχος. Με τον κύριο Παγώνη άκρη η ομάδα δεν βρήκε. Ακόμη κι ο κ. Σιγανός όταν ήταν διοίκηση και ο κ. Αναγνωστάκης, έφαγαν πόρτα!!!!! 
Αν ο κ. Παγώνης είναι και πάλι δήμαρχος ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ θα δηλώσει άλλη έδρα και θα μεταφέρει με λεωφορεία τους φίλους της ομάδας.
Υπάρχει πρόταση για διοικητικό συμβούλιο, για Γενικό Διευθυντή, για Τεχνικό Σύμβουλο, για προπονητή, για γενικό αρχηγό, για φροντιστή, για γραφείο τύπου και άλλες θέσεις, αρκεί να μείνουν μακριά ΟΛΟΙ και φυσικά με την προϋπόθεση πως θα γίνει έλεγχος και θα αποδοθούν ευθύνες σ΄ αυτούς που απαξίωσαν την ομάδα.
Η πρόταση ξεκινά πως η ομάδα θα έχει έτοιμη την οικονομική λύση και στο τέλος Μαΐου θα ξεκινήσει η δημιουργία μιας νέας ομάδας, με στόχο στην 5ετία ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ να είναι στις επαγγελματικές κατηγορίες.
Κάθε χρόνο αρχής γενομένης από το 2019 η ομάδα θα έχει έσοδα περίπου 100.000 ευρώ το λιγότερο κι ας είναι στο τοπικό.
Οι έντιμοι και οι λαμπεροί και οι έχοντες καθαρό το μέτωπο, απέτυχαν. Τώρα αναλαμβάνουν "τα λαμόγια" και θα δείτε την διαφορά.
Θα δείτε την διαφορά γιατί τα μεγαλύτερα λαμόγια, είναι αυτά που είναι υπεράνω υποψίας.