Τρίτη 19 Μαρτίου 2019

Καλημέρα

Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να προσέχετε την υγεία σας.

- Ας ξεκινήσουμε με τα όσα γράψαμε χθες για τον πρώην πλέον πρόεδρο του ΑΟ ΜΑΚΡΥΚΑΠΑΣ και τον προπονητή κύριο Νίκο Κιαπέκο. Εμείς δεν θα λειτουργήσουμε πίσω από την πλάτη της ομάδας, ούτε της διοίκησης, ούτε του Νίκου Κιαπέκου. Ιδιαίτερα του κυρίου Κιαπέκου, του λέγαμε πάντα την αλήθεια και σε συζητήσεις μεταξύ μας, αλλά και δημόσια μέσα από το apopsignomi με στόχο να βοηθήσουμε τον ίδιο και την ομάδα. Δεν ξέρουμε πλέον αν αυτό έκανε και ο ίδιος. Αργότερα θα γράψουμε για το θέμα, γιατί πρέπει εκεί στην ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ να ....
καταλάβουν πως εμείς δεν λειτουργήσαμε ποτέ εναντίον τους ή με στόχο να τους δημιουργήσουμε προβλήματα. Σήμερα θα ξεκαθαρίσουμε τα πάντα και όποιος αντέχει αλήθειες, ας κάνει λίγη υπομονή και θα τις διαβάσει.

- Αύριο Τετάρτη η Κ16 η Μικτή Νέων της Εύβοιας δηλαδή, θα συναντηθεί με την αντίστοιχη της ΕΠΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ στις 14:30 στο γήπεδο ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ. Καλό θα είναι ο κόσμος να πάει στο γήπεδο και να βοηθήσει τα παιδιά της Εύβοιας ώστε να κερδίσουν και να πάρουν την πρόκριση. Ο αντίπαλος είναι ισχυρός και δεν έφτασε τυχαία στην 3η φάση του πρωταθλήματος της ΕΠΟ. Να ευχηθούμε στα παιδιά και στον προπονητή τους κύριο Μαύρο και στους ανθρώπους της ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ καλή επιτυχία.

- Είχε τα γενέθλιά του χθες ο πρόεδρος κύριος Παπακωνσταντίνου. Μεγάλωσε κι αυτός, αλλά παραμένει ακόμη παιδί, αφού να φανταστείτε ακόμη και σήμερα θεωρεί ως παιχνίδι τις τρικλοποδιές που του βάζουν παιδικοί και αδερφικοί φίλοι του!!!! Χρόνια πολλά πρόεδρε. Πληροφορίες λένε πως αύριο στο γήπεδο ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ κάποιοι σου ετοιμάζουν τούρτα και μάλιστα έχουν διαφωνία για το αν βάλουν τόσα κεράκια όσα και τα χρόνια ή αν βάλουν τυπικά μόνο ένα!!!

- Κύριοι της ενημέρωσης, ξέρετε όλοι σας πως εμείς δεν έχουμε σαν χόμπι τα πισώπλατα μαχαιρώματα, ούτε τις λυκοφιλίες. Σχολιάζουμε συμπεριφορές και δεν θέλουμε σε καμία περίπτωση να βγάζουμε ο ένας τα μάτια του άλλου. Δεν διεκδικούμε τίποτα από εσάς και κάποιοι να λέτε δημόσια αυτά που θέλετε και όχι ρουφιανίστικα. Την αλήθεια γράψαμε και σε καμία περίπτωση δεν θα χαϊδέψουμε αυτιά για παράδειγμα στο θέμα του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ. Δεν είναι κανείς Χαλκιδάρας όταν θυσιάζει την αλήθεια για να κάνει δημόσιες σχέσεις με κάποιους. Όπως είπε και ο Αυλωνίτης οι ποδοσφαιριστές δεν φταίνε σε τίποτα. Ας τελειώνουμε λοιπόν με το θέμα αυτό. Με την λήξη του πρωταθλήματος, θα πρέπει ΟΛΟΙ να ζητήσουν δημόσια συγνώμη, να αναλάβουν τις ευθύνες για τα όσα συνέβησαν από την εποχή Ταρνανά μέχρι σήμερα και να πάνε στην κερκίδα, αν πραγματικά αγαπούν την ομάδα. Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ θα βρει τον δρόμο του και θα πετάξει στα σκουπίδια την απαξίωση που σήμερα έχει ως ομάδα.