Δευτέρα 18 Μαρτίου 2019

Καλησπέρα Μάνο

Ακούω καθημερινά τον Μάνο Παπαμακάριο να κάνει αναφορά στα θέματα της μόλυνσης του περιβάλλοντος στο Δήμο Διρφύων Μεσσαπίων, με ρυπαντές διάφορες επιχειρήσεις και να ψάχνει να βρει πως και γιατί έδωσαν θετικές γνωματεύσεις δήμαρχοι, δημοτικά και τοπικά συμβούλια.
Αγαπητέ Μάνο, κρατάει χρόνια αυτό το θέμα.
Τα βουνά και τα δάση είναι χρόνια ποτισμένα με το αίμα ζώων σε όλη την περιοχή. 
Δυστυχώς εδώ και πολλά χρόνια, αυτοί όλοι ποτίζουν την γη και τον....
υδροφόρο ορίζοντα και το κράτος δίνει παρατάσεις ζωής στις επιχειρήσεις τους και την ίδια ώρα στέλνει στον τάφο ανθρώπους εξ αιτίας του καρκίνου.
Μάνο μιλάς για πρόστιμα.
Για ψάξε και μάθε ποιοι δικηγόροι πάνε υποστηρικτές αυτών των επιχειρήσεων και μηδενίζουν ή μειώνουν αρκετά τα πρόστιμα.
Μάνο, αυτές οι επιχειρήσεις είναι χορηγοί συλλόγων στις περιοχές αυτές και κλείνουν στόματα.
Αγαπητέ Μάνο από την εποχή Μπουραντά, όταν αντινομάρχες περιβάλλοντος ήταν ο κύριος Ανδρέου, αλλά και ο κύριος Καλαβρής, υπήρχαν όλα αυτά και απλά παρά τις εισηγήσεις της κυρίας Ιωαννίδου, έδιναν παρατάσεις στην λειτουργία των επιχειρήσεων και οι οποίες δεν είχαν άδειες λειτουργίας με περιβαλλοντικούς όρους.
Αγαπητέ Μάνο, ο κάθε κύριος Ψαθάς ο οποίος είναι υποψήφιος δήμαρχος, θέλει την στήριξη αυτών των επιχειρήσεων στις εκλογές και θυσιάζει την υγεία των ανθρώπων.
Μάνο είναι πολλές οι επιχειρήσεις οι οποίες "ποτίζουν" με καρκίνο τον υδροφόρο ορίζοντα.
Επειδή ο καθένας μας μπορεί να σκεφτεί πως εξ αιτίας των εκλογών "χτυπάμε" μία επιχείρηση, θα πρέπει στο κάδρο να μπούνε όλες οι επιχειρήσεις οι οποίες δεν έχουν τις απαιτούμενες άδειες.