Δευτέρα 18 Μαρτίου 2019

Πουλάμε τρέλα;

Πουλάμε τρέλα ή πίνουμε ληγμένα;
Ποιος είναι αυτός που αμφισβητεί την παραίτηση Ανέστη Τσοκάνη από την θέση του προέδρου και του ΔΣ του ΑΟ ΜΑΚΡΥΚΑΠΑΣ;
Ποιος είναι αυτός που δίνει εντολές και "ανεβοκατεβαίνουν" αναρτήσεις;
Ποιος είναι αυτός που θα απευθυνθεί σ΄ εμάς και θα μας πει πως δεν γράφουμε την αλήθεια;
Φίλες και φίλοι αναγνώστες, εμείς ψέματα δεν γράφουμε. Διαβάσαμε για το θέμα Τσοκάνη στο kontastasports του κυρίου Αβερκιάδη, ο οποίος κάποια στιγμή μας ....
είπε πως το είχε αναρτήσει πρώτος ο κύριος Λαγός. Ψάξαμε, αλλά δεν το βρήκαμε εκεί. 
Επικοινωνήσαμε με τον κύριο Λαγό και μας είπε πως επειδή έχουν ανέβει άλλα θέματα, έχει μείνει πίσω και δεν φαίνεται στην πρώτη σελίδα. Αυτή είναι όλη η ιστορία και το κλείνουμε εδώ.
Αγαπητέ κύριε, ελεύθερα να λες την άποψή σου, αλλά να μην βρίζεις και να μην απειλείς. Εμάς δεν μας ενδιαφέρει τι κάνουν και πως το κάνουν οι άλλοι. Αφού λες πως 10 χρόνια μας διαβάζεις, θα έπρεπε να ξέρεις πως δεν θα γίνουμε ποτέ στρατιωτάκια και δεν θα  μας βάλει κανείς στα τέσσερα.
Την ομάδα της Μακρυκάπας φυσικά και την συμπαθούμε.
Με τον κύριο Κιαπέκο τα λέγαμε σχεδόν καθημερινά, μέχρι που άρχισε κάποια περίεργα πράγματα και πλέον έχουμε καιρό να πούμε και μια καλημέρα.
Αγαπητέ κύριε, είχαμε δίκιο σε όσα γράφαμε και γράφουμε για την ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ, αλλά δεν φταίμε εμείς σε κάτι. Ο καθένας κάνει τις επιλογές του και θα κριθεί.
Το ποιος μας ενημερώνει εμάς για την ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ δεν αφορά κανέναν.
Δικό μας θέμα και δεν θα δώσουμε σε κανέναν λογαριασμό.
Είναι όμως άδικο να κατηγορούν ανθρώπους τους οποίους ούτε καν γνωρίζουμε.
Για να κλείσουμε το θέμα εδώ, θα γράψουμε πως η Μακρυκάπα ως Κοινότητα έχει αποδείξει πως στηρίζει με κάθε τρόπο την ομάδα και αυτό δεν πρέπει ν΄ αλλάξει, ούτε να χαλάσει.
Όποιος δεν μπορεί να σεβαστεί το χωριό και τους ανθρώπους οι οποίοι βοηθούν την ομάδα, καλά θα κάνει να τους αφήσει στην ησυχία τους και φυσικά να μην μπερδεύει εμάς με ανθρώπους με τους οποίους δεν έχουμε καμιά σχέση.