Πέμπτη 21 Μαρτίου 2019

Καλημέρα

Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα και να είσθε καλά.
- Η χαρά μας είναι μεγάλη όταν δεν μας γουστάρουν, όταν μας συκοφαντούν κι όταν προσπαθούν να κάνουν το μαύρο άσπρο. μεγάλη η χαρά μας γιατί μας διαβάζουν και όλοι αυτοί οι οποίοι μας χαρακτηρίζουν άσχετους και αυτοί που λένε πως δεν μας διαβάζει κανείς!!! Δεν προλαβαίνουμε να γράψουμε κάτι και σε 5΄ το έχουν διαβάσει και το έχουν....
σχολιάσει!!!! Να είσθε καλά, για να μπορούμε να σας δίνουμε πόνο, αφού αυτό το γουστάρετε.

- Κύριοι εμείς δεν πέσαμε από τα σύννεφα με την νίκη του ΟΛΥΜΠΟΥ στην ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ. Είχαμε γράψει την άποψή μας πριν τον αγώνα και είχαμε σημειώσει πως ο ΟΛΥΜΠΟΣ έχει κάποια δεδομένα τα οποία τον βοηθούν. Είναι οικογένεια αυτή η ομάδα κι αν δεν την προσέξεις θα πάρει το αποτέλεσμα που πρέπει.

- Τι έγινε πάλι εκεί στην Βόρεια Εύβοια; Μπάχαλο στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου και Δημοτικός Σύμβουλος ο κύριος Δημόπουλος, λέει πολλά και διάφορα για τον πρώην πρόεδρο της ΕΝΩΣΗΣ ΙΣΤΙΑΙΑΣ και πρώην Δημοτικό Σύμβουλο κύριο Γιάννη Αναγνώστου. Αργότερα θα τα διαβάσετε όλα.

- Στο Δήμο Χαλκιδέων η Έλενα Βάκα είναι η ήρεμη δύναμη και χωρίς φανφάρες και ψεύτικα λόγια συνεχίζει την επαφή με τους δημότες. Καλό ψηφοδέλτιο με νέα πρόσωπα, αλλά έχοντας δίπλα της έμπειρους υποψηφίους οι οποίοι δεν παριστάνουν τους αυτοδιοικητικούς, αλλά είναι.

- Στο Δήμο Διρφύων Μεσσαπίων κανείς δεν αμφισβητεί πως ο κύριος Ψαθάς είναι ο δήμαρχος. Το αν θα είναι τα επόμενα 4 χρόνια συζητά ο κόσμος. Οι πολλοί λένε πως ο κύριος Ψαθάς ήρθε με τον ΣΥΡΙΖΑ και όπως ήρθε θα φύγει, πάλι μαζί με τον ΣΥΡΙΖΑ.