Παρασκευή 22 Μαρτίου 2019

Ο κύριος Σίμος Κεδίκογλου

Φίλες και φίλοι αναγνώστες στην πολιτική τα παιχνιδάκια είναι στην ημερήσια διάταξη και οι βουλευτές οι οποίοι έφεραν την χώρα εδώ που την έφεραν, δεν πείθουν κανέναν και ιδιαίτερα αυτοί οι οποίοι έχουν χρόνια μέσα στην Βουλή και ο κόσμος τους ξέρει. 
Ακούσαμε τον Σίμο Κεδίκογλου να μιλάει για τις δημοτικές εκλογές και να μας λέει πως την ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ δεν την ενδιαφέρει ο κάθε υποψήφιος δήμαρχος ο ....
οποίος έχει την στήριξη του κόμματος!!!!
Τι λέτε κύριε Κεδίκογλου;
Από πότε πρέπει οι δημότες να φάμε τον σανό που εσείς μας ρίχνετε;
Ξέρετε πως δεν έχετε την ψήφο πλέον αυτών που είχατε και προσπαθείτε να ψαρέψετε σε θολά νερά;
Λέτε δηλαδή στους Νεοδημοκράτες να ψηφίσουν υποψηφίους δημάρχους του ΣΥΡΙΖΑ;
Μας κάνετε πλάκα;
Κύριε Κεδίκογλου εσείς φαίνεται να έχετε στείλει πολιτικούς σας φίλους σε αντίπαλα ψηφοδέλτια και να κάνετε παιχνιδάκι, αλλά αυτό δεν έχει να κάνει με τους Νεοδημοκράτες.
Αυτοί θα στηρίξουν τους υποψηφίους δημάρχους που έχουν την στήριξη της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ κι εσείς να πάτε να ψηφίσετε αυτούς που είναι στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ και άλλων.
Αυτά να τα δούνε αυτοί που έδιναν αγώνα για σας τα περασμένα χρόνια.
Τώρα φυσικά κατάλαβαν το παιχνιδάκι και θα σας το επιστρέψουν όταν θα έρθει η ώρα των Εθνικών εκλογών και θα έρθει σύντομα.
Και κάτι ακόμη αγαπητέ κύριε Κεδίκογλου.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει έτοιμο το ψηφοδέλτιο Εύβοιας για τις Εθνικές Εκλογές και έχει ενημερώσει τους υποψηφίους βουλευτές. Αυτοί οργώνουν τη Εύβοια και καλά κάνουν και προς τιμή τους στηρίζουν τους υποψηφίους δημάρχους που έχουν την στήριξη του κόμματος.
Ακόμη και μ΄ αυτούς κάνατε παιχνιδάκι και είπατε πως  θα κριθούν από την στάση τους στις αυτοδιοικητικές εκλογές.
Κύριε Κεδίκογλου, ξέρετε πως ο κύριος Μητσοτάκης δεν σας έχει και στο περιβάλλον του όπως ξέρει και τα παιχνιδάκια σς.