Σάββατο 23 Μαρτίου 2019

Καλημέρα

Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και καλό Σαββατοκύριακο.
- Πρέπει να ξεκινήσουμε με την προσπάθεια κάποιων να μας πείσουν πως πρέπει να παραδώσουμε τους Δήμους εκεί που θέλουν αυτοί, γιατί έτσι λένε πως θα κερδίσουν τις Ευρωεκλογές και τις Περιφερειακές εκλογές. Ψεύτες τους αποκαλούμε εμείς και γράφουμε την άποψή μας. Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ δεν θυσιάζει κανέναν υποψήφιο δήμαρχο στον οποίο έδωσε στήριξη. Αυτά που διαδίδει ο Σίμος Κεδίκογλου δεν έχουν σχέση με την αλήθεια και ....
το κάνει επειδή σκόρπισε και φύτεψε φίλους του σε διάφορα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ ή του ΠΑΣΟΚ και προσπαθεί να ψαρέψει σε θολά νερά. Εμείς το ξεκαθαρίζουμε. Κάνει κακό στην Φάνη Σπανό, μόνο και μόνο για να κερδίσει κάτι ο ίδιος. Εμείς καλούμε τους Νεοδημοκράτες να μην τσιμπήσουν Καλούμε και τον Φάνη Σπανό να πατήσει το φρένο στον κύριο Κεδίκογλου, γιατί τέτοιες συμπεριφορές θα οδηγήσουν πολλούς φίλους του Φάνη στο να μην πλησιάσουν στην κάλπη των Περιφερειακών Εκλογών. Φάνη, ξέρεις καλά τι θέλουμε να πούμε.

- Τι έγινε και άνθρωποι της ενημέρωσης προσπαθούν να πούνε πως κακώς γράφουμε όσα γράφουμε για τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ σ΄ αυτή την δύσκολη ώρα; Θα μας κουφάνουν τελείως; Ξέχασαν τι έγραφαν οι ίδιοι όταν για την ομάδα έτρεχε μόνο ο Τόλιας; Τι συμβαίνει και σήμερα δεν τολμούν να γράψουν όσα έγραφαν τότε; Έφυγαν μέχρι και οι φροντιστές από την ομάδα, αφού είχαν φύγει οι ποδοσφαιριστές, έφυγε κι ο προπονητής και "δεν υπάρχει δίφραγκο, ούτε για ταξί" και πρέπει να μην μιλάμε; Γιατί άραγε; Μήπως για να μην τσαλακώσουμε τις προσωπικότητες που νομίζουν πως διοικούν σήμερα; Τέλος κυρίες και κύριοι. Για μία ακόμη φορά, τα ίδια πρόσωπα, τελείωσαν τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και τώρα ειλικρινά τον απαξίωσαν πλήρως. Τον τερμάτισαν. 

- Να γράψουμε κάτι και για τον προπονητή κύριο Αυλωνίτη. Αντώνη καλά αυτά που έγραψες, αλλά δεν φταίνε μόνο οι άλλοι. Έχεις κι εσύ τις ευθύνες σου φίλε. Δεν μίλησες. Ξέρεις πολλά. Δεν ήθελες να κάνεις κακό στην ομάδα; Κοίτα τώρα το αποτέλεσμα. Πλήρης απαξίωση και η ομάδα επιστρέφει στο τοπικό. Επιστρέφει στα κιλά κάποιων, για να γράφουμε αλήθειες. Αντώνη, για ποιους φορείς και άλλα τέτοια μιλάς; Τι σχέση μπορεί να έχουν αυτοί με τον αθλητισμό και το ποδόσφαιρο; Αυτοί έχουν σχέσεις με εργολάβους και προμηθευτές. Εκεί είναι το ενδιαφέρον τους. Αν ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ είχε ποδοσφαιρόφατσες στην διοίκηση, αυτούς όλους θα τους χόρευε στο ταψί. Δεν έχει όμως και τον χορεύουν αυτοί.

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες 3 αγωνιστικές ακόμη για το πρωτάθλημα της Γ΄ ΕΘΝΙΚΗΣ και το βασανιστήριο τελειώνει. Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ δεν θα πεθάνει, αλλά δεν θ΄ αφήσει ατιμώρητους όλους αυτούς που τον βασάνισαν και τον απαξίωσαν τα τελευταία χρόνια.