Δευτέρα 18 Μαρτίου 2019

Γλάστρα ο Τσοκάνης, είπε ο ......

Εκεί στην ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ σίγουρα κάτι δεν πάει καλά και θα πρέπει ΟΛΟΙ να αναλάβουν τις ευθύνες τους.
Παραίτηση Τσοκάνη από την θέση του προέδρου και γενικώς από το ΔΣ της ομάδας.
Γιατί όμως;
Γιατί όπως ο ίδιος λέει, ο προπονητής κύριος Νίκος Κιαπέκος τον χαρακτηρίζει πρόεδρο γλάστρα, δεν λαμβάνει υπ΄ όψιν του τα όσα λέει ο πρόεδρος και λέει πως κουμάντο κάνει αυτός και όχι ο πρόεδρος.
Πρόεδρος στην ομάδα ανέλαβε ο κύριος Κυριάκος Στούμπος, αλλά ....
κανείς δεν είναι σίγουρος πως θα συνεχίσει στην θέση αυτή.
Ο κύριος Τσοκάνης μας είπε πως τον ενόχλησε όχι μόνο η συμπεριφορά Κιαπέκου, αλλά και μελών του ΔΣ τα οποία για κάποιους λόγους ανέχθηκαν αυτές τις συμπεριφορές και το χωριό και όλοι αυτοί που στηρίζουν χρόνια την ομάδα είναι πλέον διχασμένοι. Τον ενόχλησε επίσης η απομάκρυνση ποδοσφαιριστών από την ομάδα, μόνο και μόνο για να χωρέσουν κάποιοι άλλοι.
Εμείς θα επανέλθουμε στο θέμα και θα περιμένουμε και την αντίδραση Κιαπέκου.
Επειδή μάθαμε από τον κύριο Τσοκάνη πως κατηγορήθηκαν μέλη του ΔΣ πως επικοινωνούσαν μαζί μας και μας ενημέρωναν για τα όσα συμβαίνουν στην ομάδα, η απάντησή μας ήταν καθαρή.
Κύριε Τσοκάνη, επειδή δεν γνωρίζουμε τα μέλη του ΔΣ, δηλώνουμε έτοιμοι να μας καλέσετε στην επόμενη συνεδρίαση του ΔΣ ώστε να εξηγήσουμε τα πάντα.
Επειδή είχε τεθεί θέμα και με ποδοσφαιριστή για τον οποίο αδιαφόρησε η ομάδα και ο οποίος περίμενε πολύ καιρό για να μπει σε χειρουργείο και τελικά δεν έγιναν ποτέ αυτά που είχε πει σε μας, αυτός που μας τα είπε.
Κυρίες και κύριοι του ΔΣ της ομάδας της ΜΑΚΡΥΚΑΠΑΣ, κοιτάξτε που είναι η ομάδα στον βαθμολογικό πίνακα και αφήστε όλα τ΄ άλλα.
Κατάντια είναι για την ομάδα αυτή η θέση, τ΄ αποτελέσματα και φυσικά το μπάχαλο στα διοικητικά της ομάδας.
Κυκλοφορούν φήμες, για τον άνθρωπο που θα είναι ο χρηματοδότης της ομάδας και πως θα τον πείσουν να βάλει λεφτά. Μπορεί ο άνθρωπος αυτός κάπως να βοηθάει όπου μπορεί και όσο μπορεί, αλλά δεν είναι ηλίθιος για να πληρώνει και να βοηθάει να συνεχιστεί το μπάχαλο στην Μακρυκάπα.