Παρασκευή 22 Μαρτίου 2019

Οι πανηλίθιοι

 Τελικά είχαμε δίκιο. Ο ηλίθιος δεν είναι αυτός που το τερματίζει, αφού αυτός είναι ο πανηλίθιος!!!! Το μάθαμε λοιπόν κι αυτό σ΄ αυτή την ηλικία και έτσι επιβεβαιώθηκε για μια ακόμη φορά, το όσο ζεις μαθαίνεις. Πως είναι δυνατόν άνθρωποι οι οποίοι ξέρουν καλά μερικά πράγματα να λένε τόσα πολλά ψέματα και να συκοφαντούν καθημερινά; Κύριοι να ξέρετε πως δεν ιδρώνει το αυτάκι μας. Πείτε όσα θέλετε και σε όποιους θέλετε. Ξέρετε καλά πως...
έχουμε δίκιο και πως δεν μας ενδιαφέρει να εξαργυρώσουμε το δίκιο μας. Σεβόμαστε τους ποδοσφαιριστές της Μακρυκάπας και ξέρουμε που θα μπορούσαν να είχαν την ομάδα. Δεν θέλουμε το κακό του κυρίου Κιαπέκου και ούτε θέλαμε να είχε φτάσει εδώ που έφτασε με την ομάδα. Σεβόμαστε τους παράγοντες και τους φίλους της Μακρυκάπας, γιατί είναι όλοι τους δίπλα στην ομάδα. Δεν ανεχόμαστε όμως τις τρικλοποδιές, το μοίρασμα όλων αυτών σε καλούς και κακούς, σε φίλους και εχθρούς. 
Κανείς δεν εμπόδισε τον κύριο Κιαπέκο, να φτιάξει την ομάδα όπως ο ίδιος ήθελε. Από τ΄ αποτελέσματα κρίθηκε.
Κανείς προπονητής δεν πρέπει να διοικεί μια ομάδα και να κάνει κομμάτια ένα χωριό.
Κανείς παράγοντας όταν είναι μέλος ενός ΔΣ, δεν μπορεί να δέχεται να κατηγορούν άλλο μέλος ως ρουφιάνο και πως βγάζει έξω τα θέματα της ομάδας. 
Κανείς δεν μπορεί να κατηγορεί τον οποιονδήποτε, επειδή άσκησε κριτική ή σχολίασε κάτι.
Κάποιοι μπορεί αυτά να τα έχουν ως συνήθεια, αλλά εμείς δεν τα δεχόμαστε και δεν τ΄ αφήνουμε να περάσουν.
Κύριοι επειδή χθες κυκλοφόρησε και κάτι άλλο, επανερχόμαστε. Αναφέρθηκαν τα ονόματα των κυρίων Παπακωνσταντίνου και Στούπα. Έχουμε γράψει πολλές φορές την άποψή μας για τους δύο κυρίους και δεν την αλλάζουμε. Δεν ζητήσαμε ποτέ να λένε καλά λόγια για μας και φυσικά δεν ζητήσαμε ποτέ να πάρουν θέση για τα όσα εμείς γράφουμε. Γιατί άραγε κάποιοι πανηλίθιοι κυκλοφόρησαν πως οι κύριοι Παπακωνσταντίνου και Στούπας δεν μας λένε ούτε καλημέρα;
Κρίμα. Κρίμα γιατί είχαμε την εντύπωση πως τουλάχιστον αυτοί οι τύποι οι οποίοι "φόρεσαν καλτσόν" θα φρόντιζαν ώστε να μην είναι σκισμένο!!!!
Δεν θα δώσουμε μεγαλύτερη έκταση στο θέμα και απλά θα κλείσουμε λέγοντας πως οι κύριοι Στούπας και Παπακωνσταντίνου, έχουν πολλά χρόνια στο χώρο και θα έχουν συναντήσει κι άλλους πανηλίθιους. Αυτός είναι και ο λόγος που γελάνε με τα όσα ακούνε.
Εμείς πάντως ακολουθούμε τους δικούς μας κανόνες και την ηλιθιότητα την κρατάμε σε απόσταση.