Τετάρτη 20 Μαρτίου 2019

Δικαίωμά σας

Αγαπητέ κύριε, έχετε κάθε δικαίωμα να κάνετε το σχόλιό σας για το apopsignomi και για μας προσωπικά, αλλά θα πρέπει να ξέρετε πως πάνω από το ηλίθιος άνθρωπος ή ηλίθια σελίδα, υπάρχει ο παν ηλίθιος άνθρωπος, αλλά μια σελίδα δεν μπορεί να είναι ηλίθια!!!
Μπορεί να μην υπηρετεί τα δικά σας συμφέροντα, τις δικές σας επιθυμίες, τα δικά σας πιστεύω, αλλά ηλίθια σελίδα δεν υπάρχει.
Πάμε τώρα παρακάτω. Ηλίθιος φίλε μου δεν είναι αυτός που έχει άποψη και....
την λέει δημόσια, αλλά αυτός που δεν έχει άποψη για τίποτα και ακολουθεί ως πρόβατο, τον τσομπάνη μέχρι εκεί που ξέρει πως θα του ρίξει τον σανό!!!!
Εμείς αγαπητέ κύριε δεν θα σας χαρακτηρίσουμε και ποτέ κάτι τέτοιο δεν ήταν στους στόχους μας. Στόχος μας ήταν και παραμένει, το να συζητάμε με τους ανθρώπους και να βγάζουμε συμπεράσματα, ώστε να σχηματίζουμε την δική μας άποψη.
Δεν μας ενδιαφέρει το να γράφουμε καλά λόγια για όλους, ώστε να δηλώνουν όλοι πως μας αγαπούν στο fb. Ο χώρος της ενημέρωσης δεν είναι για να έχεις πολλούς φίλους, ώστε να σου λένε μπράβο.
Οι παλιοί στο χώρο αυτό έλεγαν πως αν δεν έχεις μηνύσεις, αν δεν σε βρίζουν, αν δεν σε απειλούν, τότε κάτι δεν κάνεις καλά.
Εμάς αγαπητέ κύριε δεν μας διαβάζει κάποιος για να μάθει αν είχαμε στην Εύβοια διαζύγια, γάμους και κηδείες, ούτε για τα δελτία τύπου συλλόγων κλπ.
Μας διαβάζει γιατί ξέρει πως θα κάνουμε το δικό μας σχόλιο, χωρίς να χαϊδέψουμε αυτιά.
Σε ότι έχει να κάνει με τον Δήμο Διρφύων Μεσσαπίων, μπορεί να σ΄ ενοχλούν αυτά που γράφουμε, αλλά δεν πειράζει. Να μας πείτε κύριοι την δική σας άποψη για την καθημερινότητα στο Δήμο, αλλά και για τις ομάδες ποδοσφαίρου του Δήμου. 
Όταν το κάνετε, εμείς θα το σχολιάσουμε χωρίς ύβρεις. Εσείς συνεχίστε με ύβρεις, αρκεί να ανακαλύψετε την διαφορά ανάμεσα στο ηλίθιος και το πανηλίθιος.
Καλή σας μέρα.