Τρίτη 19 Μαρτίου 2019

ΑΕ ΛΗΛΑΝΤΙΟΥ

Α.Ε.Λ. – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ  ΣΦΧ   1-2
             
Για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι η ομάδα μας γνώρισε την ήττα και μάλιστα αυτή τη φορά στο γήπεδό της από την ομάδα του Ολυμπιακού ΣΦΧ  με 2-1.
Παρόλο που η Α.Ε.Λ. είχε την υπεροχή σε όλο τον αγώνα δεν κατάφερε να κερδίσει πληρώνοντας τις πολλές χαμένες ευκαιρίες, (πάνω από οκτώ τελικές φάσεις για γκολ )  με δύο γκολ που δέχθηκε στο 19΄με αυτογκόλ του Μάκ Κόλλια και στο 51΄με πέναλτι του Κονόμι .
Η ομάδα μας  μείωσε στο 65΄με τον Τζάνο, αλλά από το σημείο ....
αυτό και μέχρι το τέλος του αγώνα είχαμε πολλές καθυστερήσεις ( με την ανοχή  διαιτητή ) από τους φιλοξενούμενους που έτσι  έκοβαν τον ρυθμό του αγώνα
Δημιουργήθηκαν   ευκαιρίες  για την ομάδα μας με Καρλατήρα, Μάκ Κόλλια , Τζάνο, Μικράκη  που θα μπορούσαν να φέρουν το παιχνίδι στα ίσα αν ήταν αποτελεσματικοί στην τελική προσπάθεια , και έτσι έμεινε το 1-2 για τη ομάδα του Ολυμπιακού ΣΦΧ .

ΑΕΛ: Μίχος, Μπασούκος, Παπασχόλης (27΄Λεοντής Γ.), Τζάνος, Τόγκος,  Λαμπρόπουλος (69΄ Νάνος ), Ρουμελιώτης, Καρλατήρας, Μάκ Κόλλιας, Μικράκης, Πόγκας (46΄Τρίκας).

Την επόμενη αγωνιστική η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει την ΑΕ Προποντίς   την Κυριακή  24/3 και ώρα 16.00 στο γήπεδο Πάρκο Λάου.