Δευτέρα 18 Μαρτίου 2019

"¨Διαζύγιο " πήρε ο πρόεδρος...

Επιστολή παραίτησης Τσοκάνη δημοσιοποίησε ο Απόστολος Αβερκιάδης και μάλλον μέχρι σήμερα το πρωί, μόνο σ΄ αυτόν την διαβάσαμε. Έχει και τις αδυναμίες του ο πρόεδρος και καλά κάνει. όλοι έχουμε αδυναμίες και δεν πρέπει να παρεξηγούμε τους άλλους. Πάντως ο πρόεδρος κύριος Τσοκάνης τα λέει όλα σε αυτή την επιστολή, αλλά μόνο σε τίτλους!!!! Απόστολε, γράψε και καμιά λεπτομέρεια. Κάτι παραπάνω θα ξέρεις...

ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΑΝΕΣΤΗ ΤΣΟΚΑΝΗ

Ο Ανέστης Τσοκάνης ανακοίνωσε, με επιστολή του, την παραίτηση του από τη θέση του προέδρου του ΑΟ Μακρυκάπας και γενικότερα την αποχώρηση του απ’ τη διοίκηση των ‘λύκων’.
Αναλυτικά η σχετική επιστολή:
‘Μετά από μια συνολική θητεία 5-6 χρόνων, 3 χρόνια ως πρόεδρος ...
και άλλα 3 σαν ενεργό μέλος της διοίκησης του Α.Ο. ΜΑΚΡΥΚΑΠΑΣ, αποφάσισα από σήμερα Σάββατο 16/3/2019 να θέσω την παραίτηση μου στο Δ.Σ. του Α.Ο. ΜΑΚΡΥΚΑΠΑΣ και να ενημερώσω την Ε.Π.Σ.Ε. ότι παραιτούμαι της θέσης του προέδρου από το Δ.Σ. του ΑΟΜ καθώς και του απλού μέλους αυτού. Ασυμφωνία-διαφωνία με άτομα του Δ.Σ., με προπονητή και με ποδοσφαιριστές καθώς επίσης και οικογενειακοί λόγοι ήταν αυτοί που με έκαναν να παραιτηθώ.
Ευχαριστώ όλα τα μέλη του Α.Ο. ΜΑΚΡΥΚΑΠΑΣ.
Εύχαριστώ τα μέλη των Δ.Σ., παλαιά και σημερινά, που με στήριξαν και συνεργάστηκαν μαζί μου άριστα και ευχάριστα.
Ευχαριστώ τα μέλη Δ.Σ. της Ε.Π.Σ.Ε. για την άψογη και γόνιμη συνεργασία μας.
Ευχαριστώ όλα τα μέλη και τους προέδρους των αντιπάλων ομάδων που γνωριστήκαμε μέσω του ποδοσφαίρου.
Εύχομαι καλή συνέχεια στην ομάδα μου.
Εύχομαι υγεία και καλή συνέχεια στους ποδοσφαιριστές μου.’