Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2023

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και καλή Κυριακή με υγεία. Ψυχραιμία και θα περάσει κι αυτό το κύμα κακοκαιρίας. Να προσέχετε και καλό θα ήταν να μην έχετε άσκοπες μετακινήσεις. Έχουμε πληροφορίες πως ο Τσίπρας θα βραβεύσει τον Βαρεμένο με ειδική πλακέτα, γιατί έτσι πρέπει να γίνει. Ανθρωπάκι είναι κι αυτός και..... απλά εκδηλώθηκε χωρίς να το θέλει. Ενοχλήθηκε επειδή η βουλευτής κυρία Καραμανλή έδειχνε στην κάμερα τον Αλέξη με τις κυρίες που πήγαιναν σε συναυλία λίγες ώρες πριν πάνε σε κηδεία!!!!!

- Ο κ. Βαρεμένος ξέχασε τι φωτογραφίες και βίντεο ανέβαζαν τα Συριζόπουλα όταν ο πρωθυπουργός είχε πάει σε μια ταβέρνα; Κόλαση γινόταν. Ο κύριος Βαρεμένος μπορεί να ζήτησε συγνώμη, αλλά ποιος τον πιστεύει;

- Τελικά κάποιες ομάδες έχουν μανία με τις ισοπαλίες. Τα Λουκισια έχουν 7, ο Νηλέας 6, η Ερέτρια 6 και το Αυλωνάρι 5. Οι ισοπαλίες δεν βοηθάνε κυρίες και κύριοι γι' αυτό είστε σε κίνδυνο.

- Σήμερα όλα δείχνουν πως δεν θα έχουμε αγωνιστική δράση, εξ αιτίας των καιρικών συνθηκών. Θα περιμένουμε να δούμε αν ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ θα ταξιδέψει ή όχι μέχρι την Ελευσίνα. Ας περιμένουμε.

- Τέλος πάντων. Σημασία έχει να μην μπει κανείς σε κίνδυνο και θα βρεθούν μέρες για να διεξαχθούν τα πρωταθλήματα.