Τρίτη 22 Αυγούστου 2023

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Κάποιοι δεν έχουν καταλάβει πως όταν είναι υποψήφιοι, θα πρέπει να απαντούν σε ερωτήσεις και να δέχονται την κριτική, ακόμη και την κακοπροαίρετη.
Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία και ας μην προσπαθούν να κρυφτούν πίσω από το δάχτυλό τους. Λίγη σοβαρότητα δεν βλάπτει, αλλά τι να περιμένουμε όταν με μεγάλη ευκολία κάποια ή κάποιος, δηλώνει ....υποψήφιος;

- Σε μια κυρία η οποία για δικούς της λόγους πήγε απέναντι από την Βάκα και ασκεί κριτική για τις στάσεις των λεωφορείων σε σχέση με τα ΑΜΕΑ κλπ, κάνουμε την απλή ερώτηση. Πόσα από τα λεωφορεία του αστικού ΚΤΕΛ πληρούν τις προδιαγραφές για να υποδεχθούν άτομα με προβλήματα. Η ερώτηση δεν θα πάρει ποτέ απάντηση, γιατί θίγει συμφέροντα.

- Αγαπητέ κύριε Φωτάκη, να ξέρετε πως με ύβρεις και συκοφαντίες δεν απαντούν οι πολιτικοί, γιατί δείχνουν αδυναμία και οι πολίτες αυτό δεν το συγχωρούν. Εμείς δεν είμαστε πολιτικοί, αλλά δεν θα ασχοληθούμε ούτε με τα προσωπικά σας, ούτε με τα οικογενειακά σας, ούτε με τα επαγγελματικά σας. Αυτοί που σας λένε διάφορα τα λένε εδώ και πολλά χρόνια και δεν κατάφεραν αυτά που ήθελαν. Ακούστε τους και θα δείτε το αποτέλεσμα.

- Αλέξανδρε, εμείς είμαστε εδώ και κοιτάμε τους πάντες στα μάτια. Ο κύριος Σπύρου στο ψηφοδέλτιο του οποίου συμμετέχεις, δεν απαντά σε τίποτα, γιατί ξέρει πως οι ειλικρινείς απαντήσεις καίνε και καίνε πολύ. Αλέξανδρε δεν τον ρώτησες να πει στους δημότες την θέση του για το οικόπεδο ΔΑΡΙΝΓΚ; Αλέξανδρε, επειδή λες πως μας εκτιμάς, μήπως πρέπει να πεις εσύ την δική σου άποψη για το θέμα;

- Αλέξανδρε, ο κύριος Σπύρου έχει στο ψηφοδέλτιο και μια κυρία, η οποία δεν πλήρωνε για χρόνια το νερό στον νερουλά και για να βγει και από πάνω, τα έβαζε με την δημοτική αρχή για ένα θέμα που η Βάκα δεν είχε καμιά ανάμειξη, αφού την συμφωνία με τον νερουλά την είχε κάνει ο κύριος Παγώνης. Αλέξανδρε, στηρίξτε την κυρία γιατί δεν θα βρεί ούτε την ψήφο της.