Σάββατο 26 Αυγούστου 2023

"ο μπάρμπα Στέλιος"

 -  Εδώ σε θέλω κάβουρα να περπατάς στα κάρβουνα.
Όποιος πιστεύει πως έχει τον τρόπο να οδηγήσει υποψηφίους σε εκλογή, να βγει να το πει δημόσια και όχι να λέει λόγια του αέρα.
Ο μπάρμπα Στέλιος δημόσια στηρίζει υποψήφιες και υποψηφίους και στις δημοτικές και στις περιφερειακές εκλογές.
Ας το κάνουν λοιπόν και οι άλλοι για να δούμε ποιος θα πετύχει στόχους.
Το να στηρίξεις κάποιον που ξέρεις πως θα εκλεγεί, δεν λέει τίποτα. Η μαγκιά είναι να πάρεις κάποιον από το πουθενά και.... να τον φέρεις σε μια πολύ καλή θέση και γιατί όχι να είναι και σε εκλόγιμη.
Λέει ο άλλος "και να μην εκλεγώ δεν με πειράζει". Αυτό φίλε δεν πρέπει να το λέει κανένας υποψήφιος. Αν δεν ήθελες να εκλεγείς δεν θα ήσουν υποψήφιος και δεν θέλω να το αναλύσω, γιατί δεν θέλω να προσβάλλω κανέναν.
Στις δημοτικές εκλογές για τον Δήμο Χαλκιδέων, τον Δήμο Διρφύων Μεσσαπίων και τον Δήμο Ερέτριας θα δώσουμε μάχη για την εκλογή ανθρώπων που μας εμπιστεύθηκαν και θα αποδείξουμε πως μπορούμε να πείσουμε με τον δικό μας τρόπο.
Θα είναι εύκολο το έργο μας, γιατί απλά οι περισσότεροι υποψήφιοι δεν έχουν κάποιες προτάσεις και δίνουν την μάχη επειδή έχουν μεγάλο σόι ή επειδή δίνουν αόριστες υποσχέσεις.
Από την Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου 2023 μπαίνουμε πλέον δυναμικά, επίσημα και με ονόματα και διευθύνσεις στον προεκλογικό αγώνα και όποιος αντέξει.