Πέμπτη 24 Αυγούστου 2023

....σουτάκια

 - Είχαμε και την κλήρωση χθες για το κύπελλο Εύβοιας  του οποίου η δράση αρχίζει στις 02-03 Σεπτεμβρίου και σίγουρα για κάποιες ομάδες το κύπελλο δεν θα έχει καμία σημασία αφού θα έχουν μεν συμμετοχή, αλλά οι περισσότερες δεν θα έχουν ουσιαστικά ξεκινήσει την προετοιμασία τους και μία από αυτές τις ομάδες είναι και ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ ο οποίος θα αντιμετωπίσει ...τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ της Ερέτριας.

- Ο στόχος της ομάδας του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ φυσικά και δεν είναι το κύπελλο και αυτό το ξέρουν όλοι. Στόχος είναι να παραμείνει η ομάδα στην Α΄ Κατηγορία και να μπούνε οι βάσεις, ώστε να μην ξαναπαρουσιάσει και πάλι εικόνα διάλυσης.

- Η νέα διοίκηση παρά τα προβλήματα και τις δυσκολίες, θα κρατήσει ζωντανή την ομάδα, αφού οι μέχρι τώρα "σωτήρες" την διέλυσαν για πολλοστή φορά. Αν οι διοικούντες αντέξουν τις πιέσεις και απομακρύνουν τους κυρίους οι οποίοι δήθεν ήθελαν το καλό της ομάδας, όλα θα πάνε καλά.

- Και κάτι ακόμη. Ότι απέμεινε στην ομάδα, είναι περιουσιακό της στοιχείο και αυτό πρέπει να το καταλάβει καλά η διοίκηση και να μην δίνει λογαριασμό σε κανένα αρπακτικό. Αν δεν το κατάλαβε αυτό κάποιος, ας μας το πει να του το κάνουμε λιανά.