Παρασκευή 25 Αυγούστου 2023

Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Ν. Ευβοίας(Σ.Π.Π.Ε.)

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΘΕΜΑ: «ΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ ΜΕΛΩΝ – ΕΚΔΟΣΗ ΔΕΛΤΙΟΥ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΑΓΚΟΥ»

Αγαπητά μέλη του Σ.Π.Π.Ε.,
Το Δ.Σ. του Σ.Π.Π.Ε. σας εύχεται Καλή Ποδοσφαιρική Χρονιά με Υγεία, Συνεργασία και Επιτυχίες.
Με την ευκαιρία της έναρξης των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων του Κυπέλλου Ευβοίας και των Πρωταθλημάτων της Ε.Π.Σ.Ε., θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε τα δικαιολογητικά για την Έκδοση Δελτίου Πιστοποίησης Προπονητή για τα πρωταθλήματα ευθύνης της κάθε Ε.Π.Σ. που επιβάλει η Ε.Π.Ο. :
1.Αίτηση του Ποδοσφαιρικού Σωματείου.
2. Αντίγραφο Ταυτότητας Τριετίας Προπονητή UEFA / Ε.Π.Ο. με ημερομηνία λήξης 31.12.2024.
3. Έγχρωμη φωτογραφία Προπονητή.
4. Υπεύθυνη Δήλωση του Ν.1599 (υπογεγραμμένη και θεωρημένη για το γνήσιο της... υπογραφής) ότι ο Προπονητής δεν εμπίπτει στα κωλύματα που προβλέπονται από το Καταστατικό της Ε.Π.Ο. και ότι αποδέχεται στο σύνολό τους όλες τις διατάξεις του Καταστατικού και των Κανονισμών της Ε.Π.Ο.
5. Αντίγραφο Ιδιωτικού Συμφωνητικού (θεωρημένο για το γνήσιο της υπογραφής του εκάστοτε Προπονητή / Βοηθού Προπονητή κ.λπ.). Σύμφωνα με το άρθρο 36 του Νόμου 4809/2021  το ύψος της παρεχόμενης αμοιβής δεν μπορεί να είναι κατώτερο από 250 ευρώ.
6. Επίσημο αποδεικτικό υποβολής του Ιδιωτικού Συμφωνητικού (Κατάσταση Συμφωνητικών) μέσω TAXIS (με καταγεγραμμένη την αντίστοιχη ειδικότητα).
7. Καταβολή παράβολου 75,00 ευρώ στο ταμείο των Ε.Π.Σ.
8) Υπεύθυνη Δήλωση Πράξης Συναίνεσης υπογεγραμμένη και θεωρημένη για το γνήσιο της υπογραφής του Προπονητή (εφόσον δεν έχει αποσταλεί).
9) Βεβαίωση αναγνωρισμένου από την Π.Ε.Π.Π. Συνδέσμου Προπονητών, ότι ο Προπονητής είναι ενεργό μέλος του.
* ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΙΣΧΥΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΩΝ ΜΙΚΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΜΑΣ.

Η διαδικασία για την έκδοση της ΒΕΒΑΙΩΣΗΣ ΜΕΛΟΥΣ ΤΟΥ Σ.Π.Π.Ε. (ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΟ 9) είναι η εξής:
1.Ο Διπλωματούχος Προπονητής, μέλος του συνδέσμου μας, καταβάλει το αντίστοιχο ποσό οφειλής ή μέρος αυτής έως τώρα (ετήσια συνδρομή 30€) προς τον Σ.Π.Π.Ε. με κατάθεση στον λογαριασμό του Σ.Π.Π.Ε. στην Τράπεζα Πειραιώς (ΙΒΑΝ GR28 0171 5790 0065 7916 3504 766) μη ξεχνώντας να πληκτρολογήσει το ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΤΟΥ στις λεπτομέρειες της συναλλαγής.
2.Το σύστημα (e-banking) ενημερώνεται για την κατάθεση και άμεσα ο Σ.Π.Π.Ε. αποστέλλει με email στον Προπονητή την βεβαίωση μέλους και την απόδειξη πληρωμής.

Πληροφορίες για το ποσό που οφείλει ο καθένας μας στο τηλ. 6944537747 - - 6934223818 (Τοκπασίδης Παναγιώτης).

Εκ του Δ.Σ. του Σ.Π.Π.Ε.

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΕΥΒΟΙΑΣ