Σάββατο 26 Αυγούστου 2023

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και καλό Σαββατοκύριακο με υγεία. Το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Αυγούστου και πλέον μπαίνουμε στην τελική ευθεία για τις περιφερειακές και δημοτικές εκλογές. Σιγά σιγά θα έχουμε και αγωνιστική δράση στο ποδόσφαιρο της Εύβοιας, αφού αρχίζουν οι αγώνες του θεσμού του Κυπέλλου Εύβοιας το πρώτο.... Σαββατοκύριακο του Σεπτεμβρίου.

- Γιώργο καλημέρα. Δεν ήξερα πως ο δικός σου, αναλαμβάνει και ως επικοινωνιολόγος υποψηφίων συμβούλων!! Το πληροφορήθηκα πριν λίγες μέρες και ομολογώ πως χάρηκα πάρα πολύ για τα νέα του καθήκοντα, γιατί είναι αλήθεια πως  σε αυτό δεν είναι πισινός κανενός, αφού είναι τελείως άσχετος και ξέρουμε όλοι πως Νεοδημοκράτης δεν είναι. 

- Γιώργο με ενόχλησε που ανέλαβε να καθοδηγήσει ένα καλό παιδί και να τον θάψει πολιτικά. Κρίμα γιατί είχε προοπτική για μια καλή θέση. Ας το ξανασκεφτεί ο φίλος πριν είναι πολύ αργά. Τώρα περιμένω να δω αν έχει τα κουράγια  να πει τα όσα είπε σε άλλους και στον Βασίλη Πίσχινα ο οποίος είναι υποψήφιος με την Έλενα Βάκα. 

- Αχάριστε εγώ είμαι εδώ, χωρίς μπροστινούς και πισινούς και χωρίς τις πλάτες κανενός. Αν έχεις την δύναμη βγες δημόσια να στηρίξεις τους δήθεν φίλους σου και θα μετρηθούμε στην κάλπη, αφού πρέπει να ξέρεις πως τα ψηφοδέλτια μιλάνε.....

- Είναι σοβαρό το θέμα και πρέπει οι υποψήφιοι δήμαρχοι να το προσέξουν. Η δήμαρχος Έλενα Βάκα λιγότερο από 50 μέρες πριν τις εκλογές, έστειλε το μήνυμα της ισχυρής παράταξης, αφού θα ξεπεράσει κάθε προηγούμενο σε αριθμό υποψηφίων.