Δευτέρα 21 Αυγούστου 2023

.....φαπούλες

 - Το δηλώνουμε από τώρα. Την Παρασκευή το βράδυ 29 Σεπτεμβρίου, δίνουμε ραντεβού από τώρα με τις φίλες και τους φίλους μας, με τους οποίους θα έχουμε δώσει την μάχη για την νίκη της παράταξης της δημάρχου Έλενας Βάκα. Το ραντεβού θα είναι για να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στην δήμαρχο και τους φίλους μας που είναι υποψήφιοι μαζί της, γιατί μας έδωσαν την ευκαιρία να αγωνισθούμε δίπλα τους και να τους πούμε, πως τις τελευταίες 9 μέρες μέχρι να γίνει καταμέτρηση των ψηφοδελτίων το βράδυ... της Κυριακής 8 Οκτωβρίου, δεν θα σταματήσουμε τον αγώνα μας.

- Δεν θα είχαμε κανένα πρόβλημα να δώσουμε το ραντεβού σε ένα από τα μαγαζιά στα οποία είναι μέτοχος ο κύριος Σπύρου, αλλά δεν θα χωρέσουμε. Η κυρία Παππά δεν διαθέτει τέτοια μαγαζιά, οπότε μάλλον θα καταλήξουμε στην ύπαιθρο!!!!

- Εκείνη την μέρα, θα καταλάβουν όλοι μα όλοι, το αν οι εκλογές για τον δήμο Χαλκιδέων θα τελειώσουν την Α΄ Κυριακή και πως η Έλενα θα είναι και πάλι δήμαρχος για τα επόμενα 5 χρόνια. Δηλαδή μέχρι και 31 Δεκεμβρίου 2028.

- Το γράφουμε από τώρα, για να το ξέρει η δήμαρχός μας, ώστε να φροντίσει να βρει τον χρόνο να είναι μαζί μας. 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 
29 
ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 
2023