Πέμπτη 24 Αυγούστου 2023

....μικρά, μικρά

 - Όχι κυρίες και κύριοι, δεν θα μας βγάλετε εσείς τρελούς. Έχουμε τρέλα με την αλήθεια και γι΄ αυτό σήμερα δημοσιεύουμε απόσπασμα από την ανακοίνωση της κυρίας Παππά. Προσέξτε τι γράφει η κυρία Παππά. Υποψήφια η οποία  έχει μεγάλη αγάπη για τον τόπο κατοικίας της, που είναι το Λευκαντί της Κοινότητας Βασιλικού, θα είναι υποψήφια στην κοινότητα.... Αγίου Νικολάου (Μπούρτζι)!!!!!

- Κυρία Παππά πάμε καλά; Γράφουμε ότι θέλουμε και μετά φταίμε εμείς που τα σχολιάζουμε; Τι σχέση έχει το Μπούρτζι με το Λευκαντί; Πείτε πως είχατε πρόβλημα με το να βρείτε εκεί υποψηφίους και βάλατε άτομο από άλλη περιοχή. Τι το θέλατε λοιπόν αυτό το "Η μεγάλη της αγάπη για τον τόπο κατοικίας της";;;;;



Ελένη Τσώκου
Η Ελένη Τσώκου γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Χαλκίδα. Είναι μητέρα δύο παιδιών και μένει στο Λευκαντί.
Είναι απόφοιτος δημόσιου ΙΕΚ Αργυρούπολης με ειδικότητα Γραμματέας Διεύθυνσης. Εργάζεται από το 1999 στον κλάδο των μεταφορών, στην εστίαση και σήμερα είναι ιδιωτική υπάλληλος στην εταιρεία Μυτηλιναίος με την ιδιότητα της ενεργειακής συμβούλου.
Η μεγάλη αγάπη της για τον τόπο κατοικίας της και η αγωνία για το μέλλον των παιδιών της, την οδήγησε στην απόφαση να ασχοληθεί ενεργά με τα κοινά και να κατέβει ως υποψήφια Σύμβουλος Δημοτικής Κοινότητας Ληλαντίων (Μπούρτζι), συμβάλλοντας δυναμικά στη δημιουργία της Νέας Πόλης.