Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2023

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα, καλή Κυριακή με υγεία και χρόνια πολλά σε όσες και όσους γιορτάζουν σήμερα. Να είναι καλά στην υγεία τους, πάντα ευτυχισμένοι και να πετυχαίνουν τους στόχους που κάθε φορά βάζουν. Η ζωή είναι μικρή και να την περνάμε με έντονες συγκινήσεις, αφού οι μέρες που περνάνε, δεν.... θα ξανάρθουν.

- Όπως κάθε Κυριακή έτσι και σήμερα, δεν θα έχουμε αναρτήσεις μέχρι περίπου στις 14:00, αφού τότε θα έχουμε τελικά αποτελέσματα αγώνων ποδοσφαίρου και αγώνες σε εξέλιξη από την Γ΄ Εθνική και τα τοπικά πρωταθλήματα.

- Ο ΑΟΝ ΑΡΤΑΚΗΣ θα υποδεθεί τον ΒΑΤΑΝΙΑΚΟ ο οποίος δεν είναι και κάποιος ιδιαίτερος αντίπαλος για τον ΑΟΝΑ, αφού έχει τους μισούς (11) βαθμούς και ο ΑΟΝΑ έχει 22. Ο αγώνας φυσικά θέλει προσοχή και οι ποδοσφαιριστές του ΑΟΝΑ να μην χαλαρώσουν καθόλου και να μην φορτωθούν με άγχος, αν αργεί να έλθει το γκολ.

- Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί πρέπει να μην γράφουμε την άποψή μας, ώστε να μην μας θυμώνουν. Γράψαμε κάτι για το ποδόσφαιρο γυναικών και είχαμε αντίδραση και όχι μόνο από παράγοντες, αλλά και από ανθρώπους της ενημέρωσης, οι οποίοι είναι κοντά στους φίλους τους παράγοντες, κάνουν τα ταξιδάκια τους και περνάνε καλά.
 Ας κάνουν ότι θέλουν, αλλά να μην σαλιαρίζουν και να μην τους χάνουμε στις άσχημες.

- Ακόμη περιμένουμε να μας πούνε, το γιατί οι ΑΒΑΝΤΙΔΕΣ διαλύθηκαν ενώ τις είχαν αναλάβει παράγοντες οι οποίοι έλεγαν πως έχουν τα χρήματα και πως θα πάνε την ομάδα ψηλά. Μήπως πάλι έφταιγε ο Σωτηρίου;

- Μια ερώτηση προς τους παράγοντες ομάδας της Α΄ Κατηγορίας, οι οποίοι αλλάζουν τους προπονητές, αλλά έχουν ξεχάσει την οικονομική υποχρέωση που έχουν προς προπονητή, ο οποίος τους κράτησε όρθιους, την χρονιά που πέρασε. Κύριοι είσθε ξεχασιάρηδες ή αφού έκανε την δουλειά σας, είπατε να του ρίξετε και ένα "έχεις να λαμβάνεις";;;;;;

- Το με ποιους θα συνεργαστούμε από τον Φεβρουάριο και μετά, δεν αφορά κανέναν. Είναι δικό μας θέμα και δική μας επιλογή. Ο μπάρμπα Στέλιος δεν θα παρουσιάσει ούτε την τηλεοπτική, ούτε την ραδιοφωνική εκπομπή. Αυτή είναι προσωπική του απόφαση και θα περάσει, στην επιμέλεια της κάθε εκπομπής και την παρουσίαση θα την αναλάβουν νέα πρόσωπα. Λίγη υπομονή και θα το διαπιστώσετε από τον Φεβρουάριο και μετά.

ΚΑΛΗ ΚΥΡΙΑΚΗ