Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2023

....φαπούλες

 - Φαίνεται πως μας δουλεύουν ψιλό γαζί, αυτοί που λένε πως θα επιβαρύνει την υγεία τους το διπλό υπόγειο καλώδιο που θέλει να περάσει η ΔΕΗ μέσα από  δρόμο του Μύτικα!!!
Κρίμα. Κρίμα γιατί φαίνεται να κρύβουν πως πάνω από τα κεφάλια μας έχουμε καλώδια της ΔΕΗ, έχουμε κεραίες τηλεφωνίας, έχουμε μέσα στο σπίτι μας συσκευές οι οποίες δημιουργούν προβλήματα, αφού δημιουργούν ακτινοβολίες και άλλα σχετικά. Τελικά, αντί να ζητήσουμε και ....να ξεσηκωθούμε ώστε όλα τα καλώδια να είναι κάτω από την γη, εμείς κάνουμε το αντίθετο.

- Για να μεταφερθεί ηλεκτρικό ρεύμα από μία περιοχή σε άλλη, θα πρέπει να μεταφερθεί με καλώδια. Από κάπου αυτά πρέπει να περάσουν. Αν όλοι λοιπόν αντιδρούν, από που θα πάνε τα καλώδια;

- Εκεί στον Μύτικα το πρόβλημα δεν είναι το καλώδιο της ΔΕΗ, αλλά αυτά που πραγματικά εδώ και πολλά χρόνια μεταφέρονται εκεί και με τα οποία μπαζώνουν τις περιοχές οι οποίες είχαν δημιουργήσει τεράστιους λάκκους πολλών στρεμμάτων, αυτοί που πήραν το χώμα για να κατασκευάσουν τούβλα και κεραμίδια.