Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2023

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα, καλή Κυριακή και να προσέχετε την υγεία σας. Όπως κάθε Κυριακή έτσι και σήμερα, δεν θα έχουμε αναρτήσεις με σχόλια και απλά θα έχουμε τα αποτελέσματα των σημερινών τοπικών αγώνων και Γ΄ Εθνικής.
Παρακολουθούμε συντρόφισσες και συντρόφους του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΡΙΖΑ να μιλάνε σε τηλεοπτικές εκπομπές.... και να παριστάνουν τις μεγάλες πολιτικές προσωπικότητες, ενώ μας έχουν παγώσει πραγματικά με τον ξύλινο και κατεψυγμένο λόγο τους.
Συγνώμη για τους χαρακτηρισμούς, αλλά πως ξεχνούν τόσο εύκολα το γεγονός της απόρριψης από τους πολίτες, 3 φορές από το 2019 μέχρι σήμερα;;;
Πως είναι δυνατόν να μην έχουν καταλάβει ακόμη πως τα κόμματά τους είναι κάτω από το 15%;
Πως είναι δυνατόν οι του ΣΥΡΙΖΑ να μην μπορούν να εξηγήσουν την κατρακύλα και την διάλυση του ΣΥΡΙΖΑ;
Πως είναι δυνατόν οι σύντροφοι του ΠΑΣΟΚ να μην μπορούν να εξηγήσουν το ότι ο ΣΥΡΙΖΑ χάνει συνεχώς ποσοστά, αλλά δεν κερδίζει το ΠΑΣΟΚ;;
Καλή Κυριακή συντρόφισσες και σύντροφοι του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΡΙΖΑ και σύμφωνα με πληροφορίες μας, ο πρωθυπουργός κύριος Κυριάκος Μητσοτάκης, για να σας ευχαριστήσει για τα δώρα που του κάνατε τα τελευταία χρόνια, θα σας κάνει ένα καλό Χριστουγεννιάτικο δώρο.