Δευτέρα 15 Ιανουαρίου 2024

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα, καλή εβδομάδα και να είσθε όλες και όλοι καλά στην υγεία σας. Είναι αλήθεια πως δεν θέλουμε να πατήσουμε το γκάζι, αυτόν τον τελευταίο μήνα, που θα παραμείνει ενεργό το apopsignomi και παράλληλα ετοιμάζουμε τον νέο τρόπο επικοινωνίας μαζί σας. Το Σαββατοκύριακο 11-12 Φεβρουαρίου 2024, θα είναι το τελευταίο που θα γράψουμε.... στο apopsignomi και από εκεί θα δώσουμε το ραντεβού μας για άλλα.

- Σιγά σιγά, αρχίζουν και αγώνες στίβου όλων των κατηγοριών και να ευχηθούμε στις αθλήτριες και τους αθλητές καλή επιτυχία. Ο Φεβρουάριος έχει τα πάντα, αρχίζοντας από ημερίδα στο ΣΕΦ, Πανελλήνιο πρωτάθλημα επίσης στο ΣΕΦ, Βαλκανικό στην Τουρκία και την 1η Μαρτίου Παγκόσμιο Κλειστού στην Γλασκώβη.

- Έχουμε πλάκα τελικά στο θέμα των σκουπιδιών στην Εύβοια. Κανένας δεν θέλει στα όρια του Δήμου του, την δημιουργία ενός ΧΥΤΑ ή ΧΥΤΥ ή όπως αλλιώς θα το λένε, αλλά θέλουν να πηγαίνουν τα σκουπίδια τους σε άλλους δήμους.

- Αν δημιουργηθεί ένας ΧΥΤΥ στα όρια του Δήμου Χαλκιδέων, δεν θα πρέπει ο Δήμος να μην πληρώνει για τα σκουπίδια όσο θα πληρώνουν οι άλλοι δήμοι;  Η δήμαρχος κυρία Βάκα και κάθε αρμόδιος, δεν πρέπει να φροντίσει, ώστε να μην πληρώνει αυτά που ζητάει ο ΦΟΔΣΑ; Ποιος και πότε θα τα εξηγήσει όλα αυτά;.

- Δεν θέλει ΧΥΤΥ ο δήμος Ερέτριας, δεν θέλει ο Δήμος Διρφύων Μεσσαπίων, δεν θέλει ο δήμος Κύμης Αλιβερίου, δεν θέλει ο δήμος Καρύστου και όλοι δείχνουν τον Δήμο Χαλκιδέων. Εντάξει κύριοι, αλλά αυτό πρέπει να σας κοστίσει κάτι παραπάνω, αφού θα δεχθούμε τα σκουπίδια σας και πρέπει να μειωθούν τα δημοτικά μας τέλη.