Δευτέρα 15 Ιανουαρίου 2024

.....φαπούλες

 - Καλή μας κυρία, δεν πάτε καθόλου καλά και θα πρέπει να καταλάβετε, πως όταν παίζεις με την φωτιά, το σίγουρο είναι πως δεν θα γλυτώσεις και στην καλύτερη περίπτωση θα έχεις εγκαύματα. Σταμάτα λοιπόν την μπουρδολογία σου και κοίταξε να μαζευτείς, γιατί η υπομονή έχει ....και τα όριά της.

- Μπορούμε κι εμείς και μάλιστα εύκολα να βγούμε δεξιά κι αριστερά και να ρίχνουμε λάσπη εναντίον σου και ότι λέμε δεν θα είναι ψέμα, αλλά αλήθειες.  Εμείς δεν μιλάμε ποτέ για τα προσωπικά των άλλων, γιατί δεν μας ενδιαφέρουν ούτε οι ροζ ιστορίες, ούτε η κλειδαρότρυπα, αλλά αυτά ενδιαφέρουν τον κόσμο και ιδιαίτερα όταν έχουν να κάνουν με ανθρώπους που έχουν κάποια υπεύθυνη θέση.

- Μην προσπαθείς λοιπόν να ρίξεις λάσπη σ΄ εμάς, για να στηρίξεις τον φίλο σου , γιατί δεν θα έχουμε άδικο, αν γράψουμε το ονοματάκι σου και εξηγήσουμε, πως μας συκοφαντείς, μόνο και μόνο για να στηρίξεις, το άλλο σου μισό.

- Καλή εβδομάδα να έχεις και να ξέρεις πως εμείς δεν πάψαμε να έχουμε σε εκτίμηση τους αιρετούς στους οποίους πάντα ήμασταν δίπλα τους.