Τετάρτη 22 Ιουλίου 2020

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Όλα τα είχαμε τώρα, έχουμε και τις μαγκιές του Ερντογάν στο Αιγαίο. Ο τύπος είναι παλαβός και προσπαθεί με κάθε τροπο να κερδίσει ψηφοφόρους για να είναι ισόβιος σουλτάνος. Μπλέξαμε...
γενικώς, αλλά θα σπάσει τα μούτρα του. Μπορεί να είμαστε λίγοι, αλλά είμαστε Έλληνες. Μπορεί πολιτικά να γκρινιάζουμε, αλλά σε τέτοιες περιπτώσεις θα μας βρεί μονιασμένους και απέναντί του.

- Γιατί δεν θέλει να καταλάβει ο πρώην, κύριος Παγώνης πως δεν βγαίνει τίποτα με τ δελτία τύπου κι το να λέει πως ότι έργο πάει να γίνει στο Δήμο Χαλκιδέων είναι δικό του; Πότε θα καταλάβει πως οι δημότες τον έκριναν για όσα δεν είχε κάνει; Κύριε Παγώνη, το πρόβλημά σας είναι αλλού κι το ξέρετε. Στις επόμενες εκλογές, αν τελικά επιμείνετε στην υποψηφιότητά σας, θα είσθε με αυτό που λέμε 11άδα ανάγκης, αφού το 70% των υποψηφίων σας δ σας έχουν κουνήσει μαντήλι.

- Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ θα μας τρελάνει έτσι που το πάει. Εμφανίσθηκε επιχειρηματίας και μάλιστα πρώτου μεγέθους, ο οποίος θέλει να εμπλακεί στα διοικητικά, αλλά δεν θέλει την θέση του προέδρου. Θα στηρίξει λέει οικονομικά την ομάδα σε ότι χρειασθεί. Πληροφορίες μας λένε πως είναι επιχειρηματίας ο οποίος έχει σχέση με την πολιτική και ιδιαίτερα την αυτοδιοίκηση και ανήκει στην ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. Παρακολουθεί το ποδόσφαιρο, αλλά δεν είναι μέλος καμιάς ομάδας.

- Ο ΗΡΑΚΛΗΣ Ψαχνών δεν ψάχνει κάτι για να κερδίσει τις εντυπώσεις. Ψάχνει αυτό που πρέπει για να διεκδικήσει το πρωτάθλημα στην Γ΄ Εθνική και την άνοδο στις επαγγελματικές κατηγορίες. Η ομάδα αγωνιστικά θα είναι πολύ δυνατή, γιατί στα Ψαχνά είναι όλοι οι διοικούντες είναι ποδοσφαιρόφατσες, με πρώτους και καλύτερους τον Στούπα, τον Γκαλούφα, τον Σίδερη, τον Μεθενίτη και τον Αντώνη Πριόνα. 

- Καλημέρα στην ΕΠΣ Εύβοιας και ιδιαίτερα στον πρόεδρο κύριο Ρέτσα τον οποίο ευχαριστούμε για ¨τα καλά του" λόγια. Εμείς δεν θυμώνουμε γιατί δεχόμαστε την κριτική, ακόμη κι αν έρχεται από ανθρώπους που ξεχνάνε και προτιμούν τα παπαγαλάκια και τους χειροκροτητές. Στο τέλος όλοι θα πάρουμε αυτό που μας αξίζει.