Τετάρτη 22 Ιουλίου 2020

ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ

Λυπούμαστε με αυτά που ακούμε κι επειδή κάποιοι χρησιμοποιούν το όνομα του προέδρου της ΕΠΣ Εύβοιας κυρίου Γιάννη Ρέτσα, εμείς θα γράψουμε για το θέμα κι ο καθένας να αναλάβει τις ευθύνες του.
Ο κύριος Νίκος Κιαπέκος δεν έκρυψε πως αποδέχθηκε την πρόταση του κυρίου Τόλια να είναι ο προπονητής του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ, αν ο κύριος Τόλιας αναλάβει την διοίκηση της ομάδας. Ο κύριος Κιαπέκος άρχισε τις επαφές με ποδοσφαιριστές κι δεν έκρυψε την ....
συμφωνία του με τον κύριο Τόλια.
Η ερώτηση πλέον είναι απλή.
Ο κύριος Κιαπέκος δεν έχει το απαραίτητο δίπλωμα, για να είναι προπονητής ομάδας Α΄ Κατηγορίας και αυτό σημαίνει πως δεν μπορεί να είναι στον πάγκο της ομάδας.
Κυκλοφόρησε στην πιάτσα πως ο κύριος Κιαπέκος και οι φίλοι του, έχουν την διαβεβαίωση του προέδρου της ΕΠΣΕ κυρίου Γιάννη Ρέτσα, πως θ΄ ανοίξει παραθυράκι, ώστε ο κ. Κιαπέκος να είναι στον πάγκο της ομάδας. Εμείς αυτό δεν το πιστεύουμε, αλλά το γράφουμε για να πάρει δημοσιότητα το θέμα και να μην λέει ο καθένας όσα θέλει.
Για τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ ούτε ζέστη  ούτε κρύο, αλλά οι διοικούντες και ο προπονητής κύριος Τοκπασίδης, δεν μπαίνουν σε παιχνιδάκια και κοιτάζουν την ομάδα και μόνο αυτή.