Κυριακή 19 Ιουλίου 2020

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και καλή Κυριακή. Να περνάτε όμορφα και να προσέχετε την υγεία σας. Στο Δημορικό Στάδιο της Χαλκίδας διεξάγοντι οι αγώνες στίβου. Άρχισαν χθες Σάββατο και θα ολοκληρωθούν σήμερα Κυριακή λίγο πριν τις 21:00. Οι ...
αγώνες είναι χωρίς θεατές δυστυχώς, αλλά τουλάχιστον μπορείτε να τους ακούσετε ραδιοφωνικά από το ΡΑΔΙΟ ΕΥΒΟΙΑ 104,1.

- Πάλι τα ίδια και τα ίδια με τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και φαίνεται πως κάποιοι δεν λένε να καταλάβουν αυτά που είναι αυτονόητα. Εμείς γράφουμε την άποψή μας και μπορούμε να αποδείξουμε τα πάντα. Οι άνθρωποι είπαν να πιούνε έναν καφέ στα Ψαχνά και ο άνθρωπος που τους πήγε τον καφέ, έτυχε να είναι ποδοσφαιριστής σε ομάδα της περιοχής. Η παρέα όλοι ποδοσφαιρόφατσες, τον ρώτησαν αν θα συνεχίσει ή όχι με την ομάδα. Η απάντηση: "έχω πρόταση από τον Κιαπέκο να πάω στον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και μάλλον θα πάω"!!!

- Τώρα φταίμε εμείς που τα γράφουμε ή αυτοί που τα κάνουν αυτά; Κύριε Κιαπέκο, δίνεις δικαιώματα και παριστάνεις πως δεν ξέρεις τίποτα!!! Αλήθεια με ποια διοίκηση έχεις συμφωνήσει να είσαι προπονητής στον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ; Μήπως ανέλαβαν οι νοσταλγοί της παράγκας και δεν το πληροφορηθήκαμε; Για την συμπεριφορά σου απέναντι στον Τοκπασίδη δεν γράφουμε κάτι, γιατί ξέρουμε πως δεν γουστάρεις ή αν θέλεις βγάζεις ένα μίσος για τους διπλωματούχους προπονητές και το έχεις αποδείξει με πολλούς από αυτούς. Το είπαμε και στο ραδιόφωνο, πως ο Τοκπασίδης δεν είναι από τα παιδάκια που ξέρεις και αν απασφαλίσει θα τρέχεις και δεν θα φτάνεις, γιατί  δεν μασάει.

- Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ συνεχίζει την προσπάθειά του και καθημερινά ανακοινώνει ονόματα ποδοσφαιριστών. Είναι βέβαιο πως ο ΗΡΑΚΛΗΣ Ψαχνών έχει ως στόχο να είναι στα ψηλά και γιατί όχι να κάνει βήμα για τις επαγγελματικές κατηγορίες.

- Ο Άγγελος Κηρόπουλος  θα υπερασπισθεί την εστία του ΠΑΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΆΣ στο πρωτάθλημα της περιόδου 2020 - 2021. Άγγελε καλή επιτυχία κααι να έχεις την υγεία σου.

- Την καλημέρα μας και στην πρόεδρο του ΔΟΑΠΠΕΧ κυρία Ελένη Αϊδίνη και να ξέρει πως εμείς την αγαπάμε, ακόμη κι όταν θυμώνει μαζί μας. Πιστεύουμε πως όταν θα έρθει η ώρα θα μπορέσει να βγάλει τα συμπεράσματά της και να ξεχωρίσει το ποιοι είναι φίλοι και δίπλα στην δημοτική παράταξη στην οποία είναι και ποιοι απέναντι. Εμείς κωλοτούμπες δεν κάνουμε και φυσικά λέμε αλήθειες και όχι όμορφα λόγια για να είμαστε αρεστοί. Η συνέχεια θα δείξει για το ποιος έχει δίκιο.

- Καλή Κυριακή να έχετε όλες κι όλοι κι από αύριο θα έχουμε τα καλύτερα Σήμερα σας αφήνουμε να χαλαρώσετε και δίνουμε ραντεβού στις 17:30 στο ΡΑΔΙΟ ΕΥΒΟΙΑ 104,1 από το Δημοτικό Στάδιο Χαλκίδας.