Σάββατο 25 Ιουλίου 2020

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και καλό Σαββατοκύριακο. Να προσέχετε την υγεία σας, να προσέχετε τα παιδιά σας, να προσέχετε στους δρόμους και γενικώς να προσέχετε, αφού πάντα και παντού υπάρχουν κίνδυνοι. Οι πληροφορίες που φτάνουν σ΄ εμάς, δεν είναι καλές για τους νοσταλγούς της παράγκας, αφού έπεσε γκρίνια και τα καημένα παρατράγουδα, έμειναν χωρίς τον αρχηγό τους,..
. άρα ορφανά.

- Γιατί όμως φτάσαμε εκεί; Εμάς αυτή η πληροφορία μας ενοχλεί και μας πληγώνει και μακάρι να μην είναι αληθινή. Μακάρι να δούμε μέσα στο Σαββατοκύριακο τους νοσταλγούς, όλους μαζί σε μία φωτογραφία, για να ηρεμήσουμε. Δεν θ΄ αντέξουμε, αν τελικά επιβεβαιωθεί πως διέλυσαν το παρεάκι. Τώρα θα μας πείτε πως από την ώρα  που το δημιούργησαν δεν τους έμεινε τίποτα όρθιο. Διέλυσαν τις οικογένειές τους, διέλυσαν τις ομάδες τους, έμειναν χωρίς πάγκο, έχασαν πρωταθλήματα και ανόδους, δεν λένε καλημέρα ούτε με παιδικούς τους φίλους και φυσικά έβαλαν βουλευτή σε περιπέτειες. Εμείς τους θέλουμε ενωμένους, γιατί ήταν βούτυρο στο ψωμί μας, αλλά έτσι είναι η ζωή.

- Να ευχηθούμε στον ποδοσφαιριστή Μαναρίτσα καλή ποδοσφαιρική χρονιά με την νέα του ομάδα την ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΜΑΝΤΟΥΔΙΟΥ και δεν θέλουμε να μας παρεξηγήσει, αλλά θα γράψουμε πως ενώ είναι καλός ποδοσφαιριστής και ήταν από τα ταλέντα στα οποία όλοι πιστεύαμε πως θα πάει ψηλά, δεν τα κατάφερε και αυτό προφανώς δείχνει πως ο ίδιος επέλεξε να παίζει ποδόσφαιρο όσο ήθελε και όπως ήθελε. Τάσο δεν είναι κακό να παίζεις στην Β΄ κατηγορία, αλλά άποψή μας είναι πως στο χέρι σου είναι να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα. Δώστα όλα και δούλεψε πολύ, για να πας εκεί που αξίζει να πας.

- Τα ίδια και τα ίδια με τους προπονητές και δυστυχώς κάθε χρόνο η ΕΠΣΕ ν΄ ανοίξει παραθυράκια η ΕΠΟ, για να μην τηρηθούν οι κανονισμοί και να χρησιμοποιηθούν τα διπλώματα των προπονητών, ως κωλόχαρτα, αφού είναι το ίδιο αν έχεις κι αν δεν έχεις δίπλωμα. Δυστυχώς όλα δείχνουν πως και αυτή την χρονιά, θα λειτουργήσει το σύστημα εξυπηρέτησης και εκδούλευσης. Για μια ακόμη ποδοσφαιρική χρονιά θα υπάρξουν τα κορόιδα και οι τετραέξυπνοι. Πάντως για να τα γράφουμε όλα, θα πρέπει να σημειώσουμε πως υπάρχει και θέμα ηθικής και οι ίδιοι οι προπονητές πρέπει να σεβαστούν τον εαυτό τους και τους συναδέλφους τους.

- Η δήμαρχος Χαλκιδέων κυρία Έλενα Βάκα, δεν παίζει με θέματα τα οποία είναι σε βάρος δημοτών και αυτό θα το διαπιστώσουν ΟΛΕΣ & ΟΛΟΙ πολύ σύντομα. Ξέρει να αξιοποιεί τους συνεργάτες της, αλλά και να τους αξιολογεί. Η ώρα της κρίσης πλησιάζει κι η δήμαρχος ευτυχώς και βλέπει και ακούει καλά.

- Την Καλημέρα μας σε όλους και να περάσετε όμορφα κι αυτό το Σάββατο. Εκτός απροόπτου, θα συνεχίσουμε χαλαρά και πάλι αύριο Κυριακή.