Δευτέρα 20 Ιουλίου 2020

....σουτάκια

- Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ είναι η ομάδα η οποία έχει την διοίκηση Στούπα και αυτή η διοίκηση έχει αποδείξει πως δεν περιμένει από κανένα ΜΜΕ να δώσει βοήθεια στον ΗΡΑΚΛΗ κι ξέρει πως θέματα της ομάδας "πουλάνε" και γι΄ αυτό τα ΜΜΕ θέλουν να έχουν θέματα του ΗΡΑΚΛΗ ΨΑΧΝΩΝ. Αυτό το ξέρουν και οι άνθρωποι της ενημέρωσης, εκτός από κάποιους νεοεμφανιζόμενους, οι οποίοι θέλουν προφανώς αποκλειστικότητες!!!!
Η μόνη αποκλειστικότητα που θα μπορούν να έχουν από τον ΗΡΑΚΛΗ ΨΑΧΝΩΝ είναι το να ακολουθούν τον πρόεδρο κύριο Στούπα από κοντά. Τι ώρα ξύπνησε, που ήπιε και με ποιους τον πρωινό καφέ, αν πήγε στο γραφείο του με τα πόδια, με το ...
αυτοκίνητο ή το μηχανάκι του, ποιοι πήγαν στο γραφείο του, με ποιους συναντήθηκε στην πλατεία και άλλα πολλά. Και κάτι ακόμη. Στον ΗΡΑΚΛΗ Ψαχνών τίποτα δεν βγαίνει προς τα έξω, αν η διοίκηση δεν το θέλει. Όποιος κατάλαβε κατάλαβε.

- Στον ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟ Ν. Λαμψάκου όλα θα πάρουν τον δρόμο τους και θα δημιουργηθεί μια ισχυρή διοίκηση με πρόεδρο τον κ. Δημήτρη Τσιτίνη, αφού όλοι κατάλαβαν πως πρέπει να υπηρετήσουν την ομάδα και όχι τα προσωπικά τους. Εμείς έχουμε γράψει την άποψή μας και με την οποία δεν θίξαμε κανέναν.

- Όλα όσα γράψαμε για τον κύριο Κιαπέκο κι τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ ήταν αλήθεια και γι΄ αυτό θα του το γράψουμε μία ακόμη φορά. Όσο ο κύριος Κιαπέκος είναι γαντζωμένος στο άρμα του μπουκαδόρου, δεν θα βάλει ποτέ τον πισινό του σε ομάδες όπως ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ, ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και άλλες. Κάποιον πάγκο θα βρεί άλλά, όχι αυτού του διαμετρήματος.