Παρασκευή 24 Ιουλίου 2020

NEOI ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΚΥΜΗΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ 24/7/2020

ΠΡΟΣ : ΠΡΟΕΔΡΟ Δ.Σ. ΚΥΜΗΣ-ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ κ. Γ. ΖΕΡΒΑ

Θέμα: «Παράταση, κατά τη διάρκεια της θερινή περιόδου, του ωραρίου χρήσης μουσικής και μουσικών οργάνων στα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος του Δήμου μας μέχρι τις 3:30 πμ αντί των 2 πμ που ισχύει σήμερα, για τις ημέρες Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή, καθώς και για τις ημέρες των αργιών (παραμονή και ανήμερα)».
κ. Πρόεδρε,
 Λαμβάνοντας υπόψη τις δύσκολες οικονομικές συγκυρίες που βιώνει ο κλάδος των ελεύθερων επαγγελματιών, ιδιαίτερα μετά το lock down, αλλά και τους έντονους ελέγχους που ....
πραγματοποιούνται από τις αρμόδιες αρχές σε σχέση με την τήρηση του ωραρίου λειτουργίας χρήσης μουσικής, αιτούμαστε:
Την άμεση σύγκληση του Δημοτικού Συμβουλίου και την λήψη απόφασης για την παράταση , κατά τη διάρκεια της θερινή περιόδου, του ωραρίου χρήσης μουσικής και μουσικών οργάνων στα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος του Δήμου μας μέχρι τις 3:30 π.μ. αντί των 2 πμ που ισχύει σήμερα και για τις ημέρες Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή, καθώς και για τις ημέρες των αργιών (παραμονή και ανήμερα).
Παρακαλούμε, λόγω του επείγοντος (ήδη έχουν σφραγιστεί καταστήματα εξ΄ αιτίας του προαναφερθέντος λόγου), η απόφαση να ληφθεί δια περιφοράς.

      Μπάτσα Αρετή
 Επικεφαλής
 Μείζονος Αντιπολίτευσης