Δευτέρα 20 Ιουλίου 2020

....φαπούλες

- Όταν ένας άνθρωπος της αυτοδιοίκησης βάζει το "ΕΓΩ" πάνω απ΄ όλα, δεν μπαίνεις στον κόπο να καταλάβεις τι θέλει να πει με αυτά που λέει. Η κυρία Ζλακώνη μετά από το αποτέλεσμα των εκλογών του 2019, θέλησε να μιλήσει και μας είπε πως μετά από την ίδια το χάος!!!! Κυρία Ζλακώνη η δήμαρχος κυρία Βάκα δεν δίνει λευκή επιταγή σε κανέναν για να κάνει ότι θέλει. Η κυρία Βάκα ...
δεν έκανε συμφωνίες πριν τις εκλογές και δεν θα κάνει και ποτέ. Έχει άξιους συνεργάτες και δεν θα δώσει υπερεξουσίες σε κανέναν.
Όλοι ακολουθούν το πρόγραμμα για το οποίο τους τίμησαν οι δημότες κι αυτό οφείλουν να κάνουν.
 Εσείς κυρία Ζλακώνη, μαζί με τον αρχηγό της παράταξής σας κύριο Καθαροσπόρη, όπως είπε ο κύριος Παγώνης, είχατε κάνει συμφωνίες. Φυσικά ο κύριος Παγώνης "πλήρωσε"  αυτές τις συμφωνίες στις κάλπες.
Η κυρία Βάκα, φυσικά και θα στηριχθεί σε άτομα της εμπιστοσύνης της και θα ήταν σοβαρό λάθος της να στηριχθεί σε ανθρώπους οι οποίοι κρίθηκαν αρνητικά από τους δημότες για το έργο τους.
Αναφερθήκατε πολύ στον ΔΟΑΠΠΕΧ και είπατε μεταξύ άλλων, πως έπρεπε να είχαν οργανώσει κάποιους αγώνες κλπ, για να προσελκύσουν κόσμο. Αλήθεια γιατί δεν σας ενημέρωσαν πως δεν έχει επιτραπεί η είσοδος σε φιλάθλους;;;;
Για ποιον αθλητικό τουρισμό μιλάτε;