Δευτέρα 20 Ιουλίου 2020

"ΤΑ ΠΑΡΑΤΡΑΓΟΥΔΑ"

- Καλημέρα και καλή εβδομάδα στα καημένα παρατράγουδα και να ευχηθούμε σύντομα, πολύ σύντομα, ν΄ αποδείξουν πως έχουν λόγο, πως κρατάνε τον λόγο τους, πως θα τιμήσουν τις δηλώσεις που λίγο καιρό πριν έκαναν και δεν θα κάνουν μία ακόμη κωλοτούμπα. Φυσικά μπορούν να πούνε πως για το ...
καλό του χωριού τους, δεν θα τιμήσουν τον λόγο τους και πως δεν έχουν κανένα πρόβλημα με την ΕΠΣΕ, την οποία στόλισαν κανονικά με διάφορους χαρακτηρισμούς, αλλά τώρα πάλι δηλώνουν θαυμαστές και υποστηρικτές του προέδρου!!!!

- Έχουν σχέδιο ο μπουκαδόρος και η παρέα του και θα περιμένουν μέχρι την μέρα της κλήρωσης των πρωταθλημάτων και την οριστική προκήρυξη των πρωταθλημάτων της ΕΠΣ Εύβοιας και μετά θα πράξουν ανάλογα. Για να μην βρεθούν μπροστά σε μεγάλες εκπλήξεις, καλά θα κάνουν, ότι έχουν στο μυαλό τους, να το κάνουν γρήγορα, γιατί πριν τα Χριστούγεννα, θα τους πέσουν όλα μαζεμένα και θα διαπιστώσουν πως "δεν υπάρχουν" στον ποδοσφαιρικό χάρτη.

- Εμείς φυσικά σεβόμαστε τους πάντες και ειδικά τις κυρίες κι το έχουμε αποδείξει. Κανένα πρόβλημα δεν έχουμε με το τι κάνει ο καθένας στην κρεβατοκάμαρά του, αρκεί να μην μας "την μπαίνει" με συκοφαντίες. Κυρίες κάντε ότι θέλετε, αλλά μην προσπαθείτε να στηρίξετε τα "καημένα παρατράγουδα". Διαπιστώσαμε πως αλλάξατε στάση και γι΄ αυτό δεν συνεχίσαμε να αναφερόμαστε σ΄ εσας.