Δευτέρα 20 Ιουλίου 2020

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα, καλή εβδομάδα και να προσέχετε την υγεία σας. Είμαστε στην καρδιά του Καλοκαιριού και ευχόμαστε να περνάτε όλες και όλοι καλά, αλλά να μην ξεχνάτε ποτέ πως ο Κορονοϊός είναι εδώ και το μόνο που πρέπει να κάνουμε για να μην μας βρει, είναι να τηρούμε τα μέτρα που ..
.προτείνουν οι αρμόδιοι και να μην ακούμε τους τύπους οι οποίοι δεν έχουν τι να κάνουν και παριστάνουν τους ειδικούς.

- Ολοκληρώθηκε το Σαββατοκύριακο το διασυλλογικό πρωτάθλημα ανδρών / γυναικών του ομίλου της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ & ΕΥΒΟΙΑΣ και έτσι έκλεισε κι ένας κύκλος αγώνων στο Δημοτικό Στάδιο Χαλκίδας. Είχαμε καλούς αγώνες και πολύ καλές επιδόσεις των αθλητών, καλή οργάνωση και όλα αυτά κάτω από συνθήκες ασφάλειας για όλους.

- Δεκάδες αθλητές, προπονητές και παράγοντες του αθλητισμού μίλησαν στο ΡΑΔΙΟ ΕΥΒΟΙΑ 104,1 το οποίο κάλυψε τους αγώνες και ειλικρινά χαρήκαμε με τις δηλώσεις τους, αφού έδειξαν πως έχουν επίπεδο, αγαπούν τον αθλητισμό και σέβονται τους πάντες και τα πάντα.

- Όλα στην ώρα τους θα γίνουν στον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και ας μην ανησυχεί κανείς. Αυτοί που κράτησαν όρθια την ομάδα, δεν έχουν καμία διάθεση να καθίσουν πάνω σε καρέκλες οι οποίες δεν θα έχουν την έγκριση μιας νόμιμης Γενικής Συνέλευσης. Θα διεξαχθεί η Γενική Συνέλευση αφού κανείς από την διοίκηση την οποία έχει ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ με δικαστική απόφαση, δεν είπε πως θα εξαντλήσουν όλα τα περιθώρια που τους δίνει ο νόμος. Στο κάτω κάτω της γραφής αν κάποιος ήθελε θα μπορούσε να πάει στο δικαστήριο και να ζητήσει να ορισθεί άλλη προσωρινή διοίκηση. Κανείς δεν το έκανε αυτό, γιατί τ΄ αποτελέσματα στις αίθουσες των δικαστηρίων και στις Γενικές Συνελεύσεις αποτυπώνουν την πραγματικότητα.

- Καμία διάθεση δεν έχουμε, ώστε να επιδιώκουμε κόντρες με τον ΔΟΑΠΠΕΧ ή να μηδενίζουμε το έργο του. Υπάρχει όπως όλα δείχνουν η κυρία Ζλακώνη η οποία σύμφωνα με δηλώσεις της, διαπιστώνει μια βαρεμάρα και ουσιαστικά μας είπε πως η ίδια τα έκανε όλα σωστά και η κυρία Αίδίνη και το ΔΣ του ΔΟΑΠΠΕΧ δεν κάνουν τίποτα!!! Κυρία Ζλακώνη αυτά κρίθηκαν στις Δημοτικές Εκλογές και ο καθένας πήρε αυτά που άξιζε. Η κυρία Αϊδίνη σίγουρα κάνει λάθη, αλλά αυτά θα διορθωθούν. Δυστυχώς κάποια πράγματα, που αδικούν τους δημότες και φροντίζουν κάποια παραμάγαζα και τα συντηρούσε καλά το προηγούμενο καθεστώς, επιβιώνουν και σήμερα, με την ανοχή της κυρίας Αϊδίνη. Μπορεί να θυμώνει μαζί μας, αλλά δεν την παρεξηγούμε. Πιστεύουμε πως αργά ή γρήγορα θα καταλάβει τα πάντα.

- Την καλημέρα μας στον άρχοντα κύριο Ηλία Θαλάσση ο οποίος σήμερα έχει την ονομαστική του γιορτή. Του ευχόμαστε τα καλύτερα και να έχει την υγεία του. Να ξέρει πως εμείς δεν ξεχνάμε τίποτα και πως δεν θέλουμε να μπλέκουμε στα πόδια. κανενός. Όταν διαπιστώνουμε πως κ΄ποιοι καλοθελητές ρίχνουν δηλητήριο, π΄με στην άκρη κι αφήνουμε τον χρόνο να δείξει τα πάντα.