Τρίτη 21 Ιουλίου 2020

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα και γελάτε γιτί το γέλιο κάνει καλό στην υγεία και εδώ και λίγο καιρό μας το προσφέρει απλόχερα ο πρώην δήμαρχος κύριος, ο οποίος με μια χρονοκαθυστέρηση αυτή την φορά μας λέει πως όσα είπε πως θα γίνουν για την Χαλκίδα ο υπουργός Εσωτερικών, ήταν δικά του έργα!!! Τι να του ...
γράψουμε τώρα; Κάνει σαν μικρό παιδί στην παραλία που του πήρανε το κουβαδάκι του!!! Κύριε Παγώνη, συγνώμη αλλά σ΄ αυτή την παραλία, οι δημότες δεν θα σας δώσουν κουβαδάκι να παίξετε και πάλι και καλό θα είναι να βρείτε άλλη παραλία.

- Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ συνεχίζει ακάθεκτος και σύμφωνα με τα όσα ακούμε οι διοικούντες και ο Τοκπασίδης τα πάνε περίφημα και σίγουρα θα παρουσιάσουν ένα δυνατό σύνολο. Θα είναι η πρώτη φορά που όλες οι διαδικασίες θα είναι με το γράμμα του νόμου. Επειδή κάποιος μας είπε κάτι αλλά όταν του ζητήσαμε να μας επιτρέψει να γράψουμε το όνομά του μας είπε όχι, δεν θεωρήσαμε σκόπιμο να το γράψουμε. Θα γράψουμε απλά πως ο καθένας επιλέγει τους ανθρώπους με τους οποίους θα δώσει τον αγώνα του και όλοι θα κριθούν από το αποτέλεσμα.

- Νέα παιδιά και με όρεξη, ανέλαβαν την ομάδα του ΠΑΝΤΡΙΑΔΙΚΟΥ και θα την οδηγήσουν στο πρωτάθλημα της Β΄ κατηγορίας. Η ομάδα θα έχει στο ρόστερ της νεαρούς κυρίως ποδοσφαιριστές και θα προσπαθήσει σιγά σιγά να είναι από τις ομάδες που θα λειτουργούν χωρίς να ξοδεύουν ένα σωρό χρήματα κάθε χρόνο για μεταγραφές. Πληροφορίες λένε πως η ομάδα είναι σε αναζήτηση προπονητή και αυτές τις μέρες θα κλείσει και αυτό το θέμα. Οι διοικούντες την ομάδα θα πρέπει με τους στόχους που έχουν να προσέξουν στην επιλογή προπονητή. Για μας η καλύτερη λύση για τον ΠΑΝΤΡΙΑΔΙΚΟ θα ήταν ο κ. Ακριτίδης ο οποίος δεν είναι μόνο καλός προπονητής, αλλά είναι και κάτοικος Τριάδας και αυτό σίγουρα θα είναι στα συν.  Λένε φυσικά πως "κανείς δεν αγιάζει στον τόπο του", αλλά ο κ. Ακριτίδης δεν είναι από αυτούς που "περιμένουν ν΄ αγιάσουν", αλλά από αυτούς που έχει αγ΄πη για το ποδόσφαιρο και πιστεύει στα νέα παιδιά.

- Ο προπονητής κ. Παναγιώτης Ελευθερίου ανέλαβε τον ΑΠΚΟ ΔΡΟΣΙΑΣ και του ευχόμαστε καλή επιτυχία. Δύσκολο το έργο του, αλλά πιστεύουμε πως θα καταφέρει να οδηγήσει με ασφάλεια την ομάδα σε μια καλή πορεία στο πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας.

- Ο καθένας θα κριθεί από αυτά που λέει και από αυτά που κάνει και ειδικά όταν είναι ο πρόεδρος της ΕΠΣ Εύβοιας. Ακούσαμε το βράδυ της Δευτέρας τα όσα είπε ο κύριος Ρέτσας στο Μανώλη Βέττα και στον Γιώργο Καλίτσα. Μανώλη κιτρινισμός δεν είναι το να λες την αλήθεια. Κιτρινισμός είναι να παρουσιάζεις το μαύρο ως άσπρο και να προσπαθείς να ξεπεράσεις την ξινίλα του λεμονιού ρίχνοντας ζάχαρη. Θα θέλαμε ειλικρινά να μάθουμε πότε εξέφρασε έστω και μία διαφωνία ο κύριος Ρέτσας, όσα χρόνια ήταν δίπλα στον Γιάννη Παπακωνσταντίνου. Από την ώρα που ανέλαβε πρόεδρος και μετά ανακάλυψε πως σε κάτι διαφωνεί κι η αλήθεια είναι πως δεν λένε πλέον ούτε και μια καλημέρα. Όσο για τα οικονομικά της ΕΠΣΕ υπάρχουν οι απολογισμοί και όποιος θέλει μπορεί να τους διαβάσει κι να ενημερωθεί.

- Ο κύριος Ρέτσας δύο πράγματα για τα οποία δεν διαφωνούσε και τα ψήφισε, τώρα χρησιμοποιεί τον χαρακτηρισμό "άκομψα". Ήταν η αλλαγή της Επιτροπής Διαιτησίας και η συνταξιοδότηση της κυρίας Βάσως Ηλία. Φυσικά και τα δύο τα φορτώνει στον κύριο Παπακωνσταντίνου και για μας αυτό είναι φυσιολογικό, από την στιγμή που ο πρόεδρος κύριος Ρέτσας, "άλλαξε πλευρό"!!!!