Τετάρτη 22 Ιουλίου 2020

....φαπούλες

- Θέλουμε να ευχαριστήσουμε την δήμαρχο κυρία Βάκα και τον αντιδήμαρχο έργων τον κύριο Βασίλη Γουρνή, αφού επιτέλους έκαναν κάτι το οποίο παρακαλούσαμε 5 χρόνια τον πρώην, κύριο Παγώνη, να το κάνει, αλλά αδιαφορούσε. Το ωραίο θα είναι να βγει ....
και να πει πως κι αυτό είναι έργο δικό του.

- Ο νεαρός που την έχει δει αστέρι της δημοσιογραφίας και του ρεπορτάζ, ας καλμάρει λίγο, γιατί έχει ξεφύγει και το μόνο που κάνει είναι να δημιουργεί προβλήματα σε επαγγελματίες, σε συλλόγους, αλλά και σε ανθρώπους της ενημέρωσης. Δεν θέλουμε να το τραβήξουμε άλλο, γιατί τον βλέπουμε με συμπάθεια. Αν όμως συνεχίσει ξέρουμε και θα του δείξουμε, πως είναι χειρότερος από τους άλλους.

- Ο Φάνης Σπανός, ο Περιφερειάρχης μας κάνει την δουλειά του και δεν υποκύπτει στις πιέσεις, αυτών που ανέλαβαν εργολαβικά να του ρίχνουν λάσπη. Αυτοί, αυτό που δεν κατάλαβαν είναι πως αν ήθελε ο Φάνης να τους κάνει να κάνουν κωλοτούμπα, θα το είχε πετύχει. Δεν έχει όμως κάτι να κρύψει και κάτι να φοβηθεί και γι΄ αυτό δεν υποκύπτει. Θα το καταλάβουν αυτό, αυτοί που άλλα έχουν στο μυαλό τους, γιτί ο Φάνης έχει χιλιάδες φίλους και μάλιστα φανατικούς.