Τρίτη 21 Ιουλίου 2020

......σουτάκια

- Κύριε Κιαπέκο για το μπλέξιμό σας με τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ δεν φταίμε εμείς, αλλά εσείς ο ίδιος και φυσικά "η παρέα σας". Τα ίδια είχαν συμβεί και με την Ερέτρια όταν είχε κατακτήσει το πρωτάθλημα και ο φίλος σας προσπαθούσε να σας πάει προπονητή στην θέση του Βαλκάνου. Τώρα απλά στη θέση της Ερέτριας είναι ....
ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και στην θέση του Βαλκάνου ο Τοκπασίδης. 

- Τα όνειρα είναι καλά, αλλά δεν συμβαδίζουν με την πραγματικότητα. Μπορεί ο καθένας να βγαίνει και να λέει διάφορα γλυκανάλατα, αλλά για μια ομάδα μετράει πάντα το αποτέλεσμα και όχι αυτά που ονειρευόμαστε. Στον ΑΟΝ ΑΡΤΑΚΗΣ είχαν μια πολύ δύσκολη χρονιά και τους έσωσε η αναδιάρθρωση και όχι η διοίκηση ή ο προπονητής. Θα πρέπει επίσης να πούνε κάποια στιγμή στον κόσμο, γιατί παραιτήθηκε ο κ. Βαγιάννης από την θέση του προέδρου κι αν επανήλθε σ΄ αυτή. Έχει σημασία να ξέρει ο κόσμος, γιατί ο καπετάνιος την έκανε όταν η ομάδα πήγαινε για υποβιβασμό.

- Τελικά τι έγινε εκεί στον Νότο; Έχει διοίκηση ο Άγιος Λουκάς και ο Άγιος Ιωάννης; Είχαν ακουσθεί διάφορα, αλλά τελικά δεν ξέρουμε αν οι δύο ομάδες θα συνεχίσουν να υπάρχουν στον ποδοσφαιρικό χάρτη. Πιστεύουμε πως στο τέλος θα βρεθεί λύση.