Παρασκευή 24 Ιουλίου 2020

....σουτάκια

- Τι θα γίνει τώρα; Ενοχλούν κάποιους προπονητές τα όσα γράφουμε για τα παραμάγαζα που καταφέρνουν να συνεχίζουν την δράση τους, σε βάρος των δημοτών και υπέρ της τσέπης τους. Λοιπόν για να τελειώνουμε και για να μην παίζει κανείς με την υπομονή ...
μας.

- Οι εξυπηρετήσεις και οι πλάτες στα παραμάγαζα, υπάρχουν εδώ και χρόνια, με την ανοχή της Δημοτικής Αρχής και του ΔΟΑΠΠΕΧ ιδιαίτερα. Θα έχουμε πολιτικό κόστος λέει ο ένας, θα έχουμε παρεξηγήσεις φίλων ο άλλος και πάει λέγοντας. Φυσικά για να μην έχουν κάποιοι όλα αυτά, φορτώνουν το κόστος στους δημότες, αφού παραχωρούν δημοτικές αθλητικές εγκαταστάσεις, σε προπονητές οι οποίοι εισπράττουν χρήματα από παιδιά δημοτών, χωρίς να πληρώνουν ούτε 1 ευρώ για τους χώρους που χρησιμοποιούν και οι οποίοι για την συντήρησή τους έχουν πολλά έξοδα.

- Σήμερα τα σωματεία πρέπει να έχουν Αθλητική Αναγνώριση, πρέπει να έχουν μέλη, πρέπει να έχουν προχωρήσει μέσα από Γενική Συνέλευση παρουσία δικαστικού, σε εκλογές, πρέπει να έχουν κάνει πρόσληψη προπονητή και πολλά άλλα. Πως είναι δυνατόν ο Δήμος, δηλαδή ο ΔΟΑΠΠΕΧ να παραχωρεί αθλητικές εγκαταστάσεις σε προπονητές, σε σωματεία σφραγίδα, στέλνοντας τον λογαριασμό στους δημότες;
Πως είναι δυνατόν αυτοί που εκλεχθηκαν να υπηρετούν τον Δημότη, να μην φροντίζουν για την άθληση της νεολαίας μας και να έχουν εδώ και χρόνια δώσει τα κλειδιά των αθλητικών εγκαταστάσεων, σε προπονητές, παράγοντες και δεν ξέρουμε σε ποιους άλλους;

- Οι προηγούμενες δημοτικές αρχές, ακολούθησαν αυτόν τον δρόμο και οι δημότες με την ψήφο τους, τους έστειλαν στην αντιπολίτευση. Εμείς πιστέψαμε και εξακολουθούμε να πιστεύουμε το "ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ" της παράταξης της δημάρχου μας κυρίας Έλενας Βάκα. Η δήμαρχος και οι συνεργάτες της οφείλουν να υπηρετήσουν τους δημότες κι όχι τα παραμάγαζα και τα συμφέροντα. Ο χρόνος τελείωσε για όλους.
Χθες δεχθήκαμε απειλές, από αυτά τα παραμάγαζα. Μέχρι εδώ. Εκτιμήσαμε κάποιους ανθρώπους και πιστεύαμε πως δεν θα μας έλεγαν ποτέ ψέματα. Εμείς φτωχοί μπορεί να είμαστε και θα εκτιμούμε τον καφέ που μας πρόσφεραν, αλλά δεν είπαμε ποτέ πως θα πέσουμε στα τέσσερα.

- Όποιος δεν αντέχει και όποιος φτάνει μέχρι και την παράβαση καθήκοντος, να πάει στο σπίτι του. Όποιος θέλει να έχει πελατάκια να βγει και να το πει δημόσια και να μην δημιουργεί προβλήματα με τις πράξεις του στην δημοτική αρχή.

- Κυρία Βάκα, εσείς ξέρετε. Σήμερα κιόλας πάρτε την κατάσταση στα χέρια σας. Σεβόμαστε την πρόεδρο του ΔΟΑΠΠΕΧ κυρία Αίδίνη και τον αντιπρόεδρο κύριο Ρόγκα, αλλά δεν πάει παραπέρα. Δυστυχώς η κατάσταση έχει ξεφύγει και διαπιστώνουμε πως τα παραμάγαζα και απαιτήσεις έχουν από τον Δήμο και τα παιδιά των δημοτών πληρώνουν αρκετά και έφτασαν μέχρι και να απειλούν. Εμείς το δηλώνουμε από τώρα. Θα ζητήσουμε από τον ΔΟΑΠΠΕΧ να μας πει τον υπεύθυνο κάθε γηπέδου ποδοσφαίρου και κάθε κλειστού γυμναστηρίου. Θα ζητήσουμε ώστε ότι κι αν συμβεί να απολογηθεί στην δικαιοσύνη αυτός ο υπεύθυνος.