Πέμπτη 23 Ιουλίου 2020

Καλημέρα

- Φίλες κι φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα και μην ξεχνάτε πως είμαστε στην καρδιά του Καλοκαιριού και ο κορονοϊός είναι εδώ κι έχουμε και τους Τουρκαλάδες να μας κουνάνε την ουρά και να προκαλούν. Η αλήθεια πάντως είναι πως ο Έλληνας εύκολα τους κερδίζει και ...
τους δύο, όταν έχει μια σοβαρή κυβέρνηση και όχι τους μπαχαλάκηδες του ΣΥΡΙΖΑ.

- Καλά αυτός ο τύπος ο Μάρκου βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, είναι πραγματικά καθηγητής κι μάλιστα Πανεπιστημίου; Τι ήταν αυτά που είπε στην βουλή; Τι βόθρος είναι αυτός; Αλήθεια υπάρχει αρχηγός στον ΣΥΡΙΖΑ και δεν τον έχει οδηγήσει σε παραίτηση; Υπάρχει πανεπιστήμιο το οποίο τον κρατάει ακόμη ως καθηγητή;

- Ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ της Ερέτριας δεν έβγαλε διοίκηση, αφού στην Γενική Συνέλευση ήταν ελάχιστοι και κανείς δεν είπε πως έχει πρόθεση να αναλάβει την ομάδα. Κρίμα. Κρίμα γιατί δεν είναι μια τυχαία ομάδα και ούτε η Ερέτρια είναι μια πόλη στην οποία δεν υπάρχουν επιχειρηματίες. Πιστεύουμε πως σύντομα θα βρεθεί λύση.

- Όσα γράφουμε για την ΕΠΣ Εύβοιας δεν είναι λόγια του αέρα, αλλά λόγια από καρδιάς και είναι αληθινά. Δεν είμαστε ενάντια στον κύριο Ρέτσα, ούτε ενάντια στον Παπακωνσταντίνου. Θέλουμε να σπάσει αυτός ο πάγος κι το γράφουμε ειλικρινά. Για να γίνει αυτό πρέπει δημόσια να πούνε αλήθειες, για το καλό της ΕΠΣΕ και του Ευβοϊκού ποδοσφαίρου. Αν δεν το κάνουν, θα κοστίσει ακριβά κι θα το καταλάβουν σύντομα όλοι τους. Εμείς τους δύο Γιάννηδες δεν τους χαϊδεύουμε τ΄ αυτιά. Τους γράφουμε αλήθειες.

- Μας κάνουν πλάκα μερικοί και προσπαθούν να ρίξουν λάσπη, αλλά φαίνεται πως δεν έμαθαν ακόμη αυτό που λέει ο λαός. "Μαθημένα τα βουνά από χιόνια".  Κύριοι τον κύριο Γιώργο Νερούτσο τον νέο πρόεδρο του ΛΗΛΑ Βασιλικού δεν τον γνωρίζουμε προσωπικά, αλλά είναι φίλος φίλου μας και αυτό φτάνει. Ο ΛΗΛΑΣ πέρασε από δοκιμασίες τα τελευταία χρόνια και ακόμη το Βασιλικό είναι χωρισμένο στα τρία και την πληρώνει η ομάδα. Αυτά που είχαμε γράψει για κάποια πρόσωπα, επιβεβαιώθηκαν πλήρως και κάποιες κυρίες και κάποιοι κύριοι, απομακρύνθηκαν με τις κλωτσιές από την ομάδα.  Εμείς είμαστε εδώ κι αν χρειασθεί θα βάλουμε πλάτη, γιατί πάντα αυτό κάνουμε για τους φίλους των φίλων μας.